“Це незрілість особистості жінок”: Олег Скрипка обурив мережу висловлюваннями про “незахищеність” чоловіків

У час, коли весь світ продовжує боротися за права жінок, український співак Олег Скрипка вважає необхідним відстоювати чоловічі. Що має на увазі та за що виступає артист?

Відомий український співак Олег Скрипка розповів про його ставлення до фемінізму та поділився своїми думками про ставлення до чоловіків у сучасному суспільстві. Чоловік фактично пожалівся на дискримінацію сильної статі в інтерв’ю Олексію Суханову.

 Олег Скрипка висловився на тему фемінізму
Олег Скрипка висловився на тему фемінізму

Вже не перший раз Олег “ставить на вуха” мережу своїми висловлюваннями. Суханов вирішив розібратися в висловлюваннях Скрипки та розставити всі крапки. Проте, артист вирішив не скористатися можливістю досить дивним чином. Він звинуватив суспільство в утисках чоловіків, а фемінізм назвав підлітковими вибриками. На думку чоловіка, фемінізм, це лише примхи незрілих жінок, які мають дозріти, щоб мати відносини з чоловіками.

“Це є незрілість особистості жінок. І коли жінка визріє, тоді, як ми з віком повертаємось до батьків і можемо побудувати з ними дорослі стосунки, жінкам треба побудувати дорослі стосунки з чоловіками”, – розповідає Олег.

 Олег Скрипка висловився на тему фемінізму
Олег Скрипка висловився на тему фемінізму

Щобільше, чоловік впевнений, що зараз найбільшого насилля зазнають чоловіки, які ніяк не захищені законом. Аргументом для його думки стали торгові центри, де в рази більше жіночого одягу, а щось вартісне для сильної статі знайти складно.

Мережа відреагувала миттєво. Під відео сотні обурених користувачів мережі залишили гнівні коментарі та порадили чоловікові займатися виключно музикою. А ось Суханова, за витримку та терпіння похвалили.

“Скрипка несповна розуму. Олексій надпрофесійний інтерв’юер, вислухати Скрипку – героїчний вчинок”, “Олег Скрипка – людина котру я поважала до цього інтервʼю… каламбур в його голові і на язиці”, “Олексію, слухала Вас, а Олег нехай співає”, – написали підписники каналу.

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.