Олег Скрипка вперше розповів, де навчаються його сини та показав, як вони виглядають: виросли красенями

Знаменитий український виконавець Олег Скрипка вперше заговорив про своїх дорослих синів та розповів про те, чим вони займаються і ким хочуть стати.

Олег Скрипка належить до тих знаменитостей, які все ж таки обмежують доступ шанувальникам та пресі до своєї сім’ї, і намагаються захистити зокрема спадкоємців від надмірної уваги публіки. Однак, час від часу знімки з родиною до публічного доступу все ж таки потрапляли.

Чоловіку вдається тримати баланс, а тому не складається враження, що він взагалі не готовий ділитися з фанатами правдою про своє життя.

Олег Скрипка вперше зізнався, де та на кого навчаються його обидва сини

Олег Скрипка з синами
Олег Скрипка вперше зізнався, де та на кого навчаються його обидва сини. Архівне фото музиканта з синами

Але нещодавно поціновувачам музики Олега все ж таки пощастило, адже він розкрив правду про свою сім’ю. Його сини Роман та Устим вже дорослі. Обидва активно розмірковують на рахунок свого майбутнього.

Так, виявляється, один зі спадкоємців артиста вже визначився зі своїм призначенням житті, а інший от-от має прийняти рішення.

На даний момент Роман вже навчається на історичному факультеті, а Устим незабаром має випуститися, і планує стати музикантом.

“Старший син навчається історії. Молодший син закінчує школу в цьому році, і він хоче бути музикантом. Як він зробить свою кар’єру, ми побачимо, але він пише свої музичні альбоми”, — зізнався співак в інтервʼю для “Люкс ФМ”.

Зараз також стає питання, чи буде Устим вступати в український учбовий заклад, або ж обере його за кордоном. Олег висловився на цей рахунок просто. Мовляв, куди візьмуть, там і буде навчатися. Хоча немає сумнівів, що з таким батьком музика Устиму буде даватися легко, а отже він зможе вибрати собі заклад до душі.

Нагадуємо, що раніше Олег Скрипка дав ексклюзивне інтерв’ю, яке навело немало шуму. Чоловік вперше висловився про подружні зради і проявив лояльність до невірності в шлюбі, хоча при цьому зазначив, що сам принципово обирає моногамні стосунки, якщо взяв на себе відповідальність та одружився.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?