Рубрики: Новини
05.06.2024 13:12

У матусі Лілії Ребрик та її маленької дочки Адель з’явилася особиста “охорона”: не відходить ні на хвилинку

Українська ведуча та актриса Лілія Ребрик, яка після третіх пологів оселилася на дачі під Києвом, показала свою охорону, яка не відступає від неї ні на крок.
Поділитися

Після народження третьої доньки сім’я актриси та ведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого переїхала жити на дачу, де в них добротний будинок з усіма зручностями, альтанка, сад, город із “модними” грядками та гарний лужок із майданчиком та басейном для дітей. Зірка часто постить фото та відео, на яких розповідає, як проходять її сімейні будні.

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки

Так, напередодні багатодітна мати Лілія Ребрик оприлюднила серію знімків зі своєю молодшою ​​дочкою Адель, яка з’явилася на світ 15 березня 2024 року. У кадрі мала лежала в спеціальному “коконі” для немовлят, поряд лежав собака – улюблениця родини, біла болонка породи бішон-фризе на прізвисько Діксі.

Лілія Ребрик показала охорону, яка мешкає у неї на дачі під Києвом

“У когось уже є особиста охорона. Причому Діксі не відходить від Адель”, – підписала Лілія.

Втім і від своєї господині домашній вихованець теж не відходить ні на крок.

Лілія Ребрик показала охорону, яка мешкає у неї на дачі під Києвом

Зазначимо, що болонка з’явилася у родині Лілії Ребрик та Андрія Дикого кілька років тому. Колись у своєму пості ведуча розповідала, що собака є прямим нащадком собаки Насті Каменських на прізвисько Мі-мі. У сім’ї Ребрик люблять Діксі і щорічно святкують День народження.

Лілія Ребрик показала охорону, яка мешкає у неї на дачі під Києвом

Нагадаємо, що окрім дачі у Лілії Ребрик є недобудований заміський будинок, який вона разом із чоловіком Андрієм Диким придбали перед початком війни. Спочатку будівництво було припинено, а в 2023 році зірки вирішили його відновити, адже там передбачені окремі кімнати для кожної з дочок – 12-річної Діани, 5-річної Поліни та малечі Адель. Вже проведені всі комунікації і навіть залита тепла підлога, залишилися лише внутрішні роботи та красиво оформити інтер’єр.