|
05.06.2024 16:44

Учасниця “МастерШеф-11” Даша Євтух обурила користувачів відношенням до дитини: “Тільки народила, а вже няню”

Лише нещодавно учасниця 11 сезону “МастерШеф” та популярна TikTok-блогерка Даша Євтух поділилася зі своєю аудиторією величезною радістю — народженням доньки. І лише за кілька днів щире захоплення підписників змінилося критикою дівчини. Причиною такої реакції стало бажання Даші скористатися послугами няні.

Частина підписників була рада, що блогерка ділиться всіма аспектами материнства без прикрас. Але інші були незадоволені тим, що Євтух не хоче виконувати свої обов’язки самостійно, а шукає для цього няню. Ба більше, на Дашу навіть посипалися звинувачення і питання про те, а навіщо взагалі було народжувати дитину.

Зірка МастерШеф Даша Євтух народила первістка

Однак дівчина пояснила, що вона не відмовляється від материнських обов’язків, а просто хоче на кілька годин і навіть не щоденно викликати няню. Це Даші потрібно для того, щоб мати змогу спокійно виконувати роботу, яка в неї накопичується, а також приділяти час іншим нагальним справам та догляду за собою.

“А ще раніше витиралися лопухом. То чому ж ви зараз так не робите, а купуєте туалетний папір? Та ще й, мабуть, не найдешевший, а відбілений, з малюнками пандочок, щоб приємніше було”, — відповідає Євтух у сторіс на необґрунтовану критику

Найбільше блогерку здивувала аргументація із категорії “а от раніше”. На це учасниця “МастерШеф-11” відповіла простим прикладом про те, що раніше не було багато речей, якими сьогодні користуються люди задля свого комфорту. І якщо хтось вважає, що треба, як раніше, то нехай дотримується цього у всіх аспектах життя.

Зірка МастерШеф Даша Євтух народила первістка

Також Даша не погодилася з тезою, що для дитини завжди краще мама. Дівчина згадала приклад, свідком якого була особисто: мама покарала свою дочку в туалеті ТРЦ за те, що вона передумала “робити свої справи”, хоча сама ж попросилася у вбиральню. Євтух відзначає, що замість такої мами дитині краще бути з чужою тітонькою, але за нормального відношення.

Важливий акцент Даша зробила на емоційному вигоранні. Якщо постійно проводити час з дитиною і не виділяти його для себе, то нерви просто не впораються за навантаженням. При цьому Євтух не забуває про доньку і вона завжди є для неї пріоритетом.

Зірка МастерШеф Даша Євтух народила первістка

Йдучи в салон для догляду за волоссям, чого через вагітність вона не робила вже 9 місяців, блогерка була готова піти додому навіть наполовину постриженою, якщо цього потребуватиме донька. І така ситуація практично сталася, але її подруги допомогли доглянути за дитиною та завершити процедури.