Тотал-блек з білим акцентом: Надя Дорофєєва в екстравагантному образі просить у публіки лайк, бо не впевнена

Краса, чарівність, елегантність — так можна сказати про більшість образів Наді Дорофєєвої. Але невже співачка не впевнена у новому стилі, що змушена просити лайки в аудиторії?

Уявіть собі світ, де кожна поява в соціальних мережах викликає фурор, а кожна нова світлина стає справжньою сенсацією. Саме так живе Надя Дорофєєва — відома українська співачка, акторка і телеведуча.

Її ім’я стало символом сучасного стилю та елегантності, а кожен її образ — іконою моди. Стильні вбрання Наді під час виступів, на масових заходах та в повсякденному житті не залишають байдужими навіть найвибагливіших критиків.

Надя Дорофєєва вразила фанатів новим фото
Надя Дорофєєва вразила фанатів новим фото

Співачка опублікувала нове фото, яке одразу привернуло увагу шанувальників. На знімку Дорофєєва вражає своєю красою, а також вкотре демонструє свій неперевершений смак у виборі одягу та аксесуарів. Зірка обрала стильні чорні штани з боковими розрізами та білими акцентами, а також чорний топ.

“Я тут постою, а ви, будь ласка, лайкніть”, — підписала нову світлину Надя

Втім, прохання про лайки можна вважати лише формальністю. Навіть без нього кожен допис Дорофєєвої в соціальних мережах збирає десятки і навіть сотні тисяч уподобань та багато коментарів від захоплених фанатів.

Надя Дорофєєва вразила фанатів новим фото
Надя Дорофєєва вразила фанатів новим фото

До речі, серед них є безліч зірок, які також не в силах стримати свої емоції, коли бачать красу та привабливість співачки в своїй стрічці. Відзначився в коментарях і співзасновник monobank Олег Гороховський.

Темні вбрання та світла душа

Шанувальники знають Надю, як щиру, добру та світлу людину. Але у протилежність своєму внутрішньому стану співачка часто обирає саме чорний одяг. Наприклад, нещодавно співачка поділилася фото, де вдягнена в легку коротку сукню з відкритою спиною та стильні черевики.

Також знаменитість іноді позує у спортивному одязі, підкреслюючи важливість для неї здорового способу життя. Втім, це зрозуміло і без зайвих слів, якщо просто поглянути на витончену фігуру та ідеальний прес Дорофєєвої.

Схожі статті

Зробити брови, як раз плюнути: 45-річна Оля Полякова показала, чим заміняє гель для брів — дешево й сердито

Мрієте про брови, як в Олі Полякової? Звісно, можна бігти до магазину за дуже дорогим гелем, щоб досягти бажаного результату. А можна скористатися порадою самої Олі, зекономивши час та гроші.

Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.