|
12.06.2024 08:12

Спланований піар чи життєві обставини: Ірина Горова розповіла про любовний трикутник навколо Наді Дорофєєвої

Завдяки продюсерській роботі Ірині Горової десятки українських зірок змогли не просто заявити про себе, а стати неймовірно популярними. А чим більша слава, тим активніше навколо неї будуються різні чутки. Не обійшли вони стороною також Надю Дорофєєву, з якою Горова співпрацює ще з часів гурту “Время и Стекло”.

Ірина Горова розповіла про чорний піар навколо Наді Дорофєєвої

Чорний піар ефективний

В інтерв’ю Аліні Доротюк Ірина чітко розставила крапки у цій темі. Вона погоджується, що чорний PR дозволяє значно збільшити віральність інформації. Але одночасно з цим варто розуміти, що навколо такого підходу надалі будуватиметься власний бренд артиста. Якщо людина активно користується чорним піаром, то саме такою потім й сприймається її особистість в інфопросторі.

Ірина Горова розповіла про чорний піар навколо Наді Дорофєєвої

Все, що стосується особистого життя, Горова взагалі не використовує для створення іміджу чи просування артиста. Вона намагається в це не втручатися, ніяк не коментувати. Аудиторії просто варто розуміти, що поза сценою, кліпами, сторінками в соціальних мережах у артистів також є звичайне життя, в якому може статися щось неочікуване, але справжнє, а не придумане задля піару.

“Якби ми просто це придумали, можливо, це було б прикольніше”, — зазначила Ірина, коментуючи любовний трикутник навколо Дорофєєвої

Дружба, яка не заважає співпраці

Надя та Ірина вже довгий час дружать. Їх об’єднала не лише спільна діяльність, але й схожі життєві шляхи, рішучість та старанність у досягненні бажаного. Але при цьому зірки вміють чітко розділяти не лише свої ролі в роботі, але також кар’єру від особистого життя.

Горова із захопленням розповідає про те, що Дорофєєва все більше відповідає за творчу складову, свій стиль та увесь інший інтертеймент. Ірина ж займається питаннями, які пов’язані з процесами, які оточують творчість співачки: договори, права, фінанси тощо.

Ірина Горова розповіла про чорний піар навколо Наді Дорофєєвої

Завдяки такому підходу Горова та Дорофєєва можуть не лише залишатися успішними, а й постійно зростати. Відсутність чорного піару, своєю чергою, дозволяє зірці завжди залишатися собою та рухатися в тому творчому напрямку, в якому бажає вона сама.