Ірина Горова вперше зізналася, чому насправді розірвала співпрацю з Потапом та чи платила йому гроші за це

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, чому припинила співпрацю з ним. Екс-подружжя дуже довго не могли попрощатися.

Не дивлячись на відсутність щасливого кінця цієї пари, обидва намагалися максимально професіонально поводитися, і ніколи не дозволяв вільно особистим образом взяти верх. Тому їхні артисти продовжували бути успішними, затребуваними і залишалися на слуху.

Але 2022-го все кардинально змінилося: Ірина Горова раптом заявила про те, що розриває співпрацю зі своїм колишнім чоловіком. Не пояснюючи жодних подробиць та деталей, вона зізналася, що їхня компанія збанкрутувала, і навіть мала борги, а тому вони з Олексієм вирішили кожен піти своєю дорогою.

Ірина Горова розповіла, чому припинила співпрацю з Потапом

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про характер свого сина
Ірина Горова розповіла, чому припинила співпрацю з Потапом

Ірина Горова створила власну компанію та переманила багатьох артистів до себе. Олексій продовжив займатися Настею Каменських. Хоча повідомляли про те, що насправді співачка не хоче бути його підопічною і шукає інших варіантів. Так чи інакше, ну тобто Ірина розійшлись як морі кораблі і продовжують спілкуватися лише заради спільного сина, який здебільшого налагоджує комунікацію з батьком самостійно.

Нещодавно Ірина дала ексклюзивний коментар на цей рахунок і вперше в подробицях розповіла, що ж насправді тоді сталося.

“Я залишилася. Олексій виїхав на відпочинок і там і залишився. З кожним місяцем у нас розривався контекст. Ми не розуміли, що тепер нас об’єднує. Він почав більше займатися Настею, а ми з Надею намагалися вибудувати якусь нову історію. Ми поговорили і домовилися, що все, що напрацювали, не можемо поділити. А все, що відбувалося після – залишилося мені”

Ірина пояснила таке рішення тим, що після 24 лютого вона вкладала гроші самостійно, і відповідно увесь заробіток забрала собі.

Примітно, що минулого року навіть з’являлися новини про те, що у Потапа різко погіршилося стосунки з сином та колишньою дружиною. Сталося це через те, що Андрій не захотів давати коментарі на рахунок взаємин з батьком.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.