34-річна Надя Дорофєєва показала свій животик: нарешті з чоловіком Мішею Кацуріним чекають на малюка?

Бажання побачити Надю Дорофєєву вагітною у шанувальників співачки ледь не більше, ніж очікування нового альбому. Тому зірка вирішила показати свій животик, щоб повідомити про важливу новину.

Надя Дорофєєва, одна з найяскравіших зірок української естради, завжди вміє прикувати до себе увагу. Цього разу 34-річна співачка не тільки заінтригувала своїх шанувальників новим кліпом, а й змусила їх задуматися: чи не чекає вона на малюка зі своїм чоловіком, популярним ресторатором Мішею Кацуріним?

У новому пості на своїй сторінці Надя поділилася відео, де вона виконує запальний танець у спортивному вбранні, яке демонструє її прекрасну фізичну підготовку. Цей пост став першим анонсом її нової пісні “Хартбіт”, яка є частиною майбутнього альбому. У підписі до відео Надя запросила своїх шанувальників долучатися до танцювального челенджу у TikTok, що створює додатковий ажіотаж навколо релізу.

“Знімайте свої відео під цей звук до 30-го червня та отримуйте від мене подарунки. Оберу чотирьох найяскравіших”, — написала співачка, додаючи ще більше мотивації для своїх підписників

Ідея надзвичайно зацікавила шанувальників знаменитості, тому вони почали робити багато відео з фрагментом нового треку. Деякі роботи Дорофєєва навіть відзначила особисто, але кожен бажаючи ще має шанс позмагатися за ТОП-4.

Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт
Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт

Інтриги навколо особистого життя

Надя та Міша Кацурін – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Їхні стосунки завжди викликали інтерес у прихильників та ЗМІ. І хоча пара ніколи не говорила про плани на дітей, фанати не припиняють сподіватися на поповнення в зірковій родині.

Втім, така подія найближчим часом малоймовірна. Відповідаючи на численні чутки, Надя зазначала, що у неї занадто щільний графік, який супроводжують різноманітні стресові ситуації. А рішення стати мамою потребує не тільки вільного часу, а ще й стабільного емоційного стану. Тому задля материнства співачці точно знадобиться відпустка.

Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт
Надя Дорофєєва розвіяла чутки про вагітність і показала свій живіт

Наразі ж красуня багато часу проводить з чоловіком та його дітьми від першого шлюбу з Дашею Кацуріною. Малеча обожнює Надю, а сама зірка відчуває радість, знаходячись поруч з Іваном та Олександрою.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.