Рубрики: Новини
15.06.2024 15:30

“Один — чудовий композитор, інший у бізнесі”: Дмитро Гордон зізнався, де живуть його сини та чим займаються

Відомий журналіст Дмитро Гордон є багатодітним батьком. Нещодавно, він розповів де знаходяться та чим займаються його старші сини Ростислав, Дмитро та Лев.
Поділитися

Особисте життя відомого українського журналіста Дмитра Гордона завжди привертало багато уваги. Це й не дивно, адже він є багатодітним батьком. Крім того, його семеро дітей народжені чотирма різними жінками, з трьома з якими він був офіційно одружений. Тож, його життя досить насичене, є за чим спостерігати.

Нещодавно на YuoTube-каналі ТСН вийшов новий випуск проєкту “Наодинці“, гостем якого став Дмитро Гордон. У розмові, чоловік відверто розповів, де зараз та чим займаються його старші діти. Виявляється, вони вже давно влаштувалися за кордоном.

Гордон розповів, де живуть його сини

За словами журналіста, всі вони є громадянами інших країн та залишили Батьківщину ще задовго до початку повномасштабного вторгнення. Дмитро та Ростислав вже понад 10 років мешкають у США, один з них там народився, а інший переїхав з Чехії. Лев також вибрав життя за межами України, проте він ближче до батька ніж його старші брати. Юнак залишився у Європі.

“Вони американці, живуть там 10 або 11 років. Один — Чудовий композитор, інший у бізнесі. Ще один син живе в Європі і теж поїхав не після війни”, – розповів журналіст.

Дмитро Гордон розповів, де перебувають його сини

Крім синів, Гордон є батьком для чотирьох доньок. Молодші Санта, Аліса та Ліана, народжені Олесею Боцман, проживають разом з батьками в Україні. Ба більше, Олеся чудово ладнає з дітьми чоловіка від попередніх шлюбів, періодично вони спілкуються та інколи проводять час всі разом, вона навіть контактує з колишніми Дмитра. Жінка вважає, що таким чином демонструє повагу та розуміння.