В родині Павліка вже нічого не приховують: Репяхова готує сюрприз для кохання свого життя, і це не співак

Молода дружина Віктора Павліка не встигла відійти від грандіозного святкування свого 30-річчя, яку двері родини постукалося нове свято. Для неї, вони значно важливіше за власний день народження.

Дружина відомого артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова не звикла ховатися за високим парканом. Жінка залюбки розповідає про своє життя та життя своєї родини. Нещодавно, вона відзначила своє 30-річчя, де отримала незабутній подарунок від чоловіка та виразила своє найпотаємніше бажання, а вже сьогодні у родини нове свято. Подружжя відзначає третій день народження свого синочка Михайлика.

На своїй сторінці в Instagram, Катерина опублікувала миле відео з первістком. Відео зроблене під час сімейної фотосесії на честь дня народження Михайла. Родина у повному складі та біло-чорних луках позували, щоб назавжди зафільмувати цю подію.

“Мій Всесвіт, моє життя! Мій син! Найдорожче, що є в моєму житті! Мій Михасик, з Днем Народження! Щаслива бути твоєю мамою! Я вірю в тебе, я пишаюся тобою, я безмежно люблю тебе…”, – підписала допис Катерина

Крім того, Репяхова поділилася 3-річними спогадами. Жінка пригадала, як з’явився на цей світ Михайло та показала архівні знімки з пологового. На них, блогерка готується до пологів, а поруч її підтримує коханий чоловік.

Щобільше, вона поділилася першими кадрами синочка. Новонароджений Михайлик тільки з’явився на світ, як вже був оточений материнською любов’ю та батьківською турботою. Катерина та Віктор згадують той день, як один з найважливіших в їх житті.

Катерина Репяхова показала, який сюрприз підготувала для сина
Катерина Репяхова показала, який сюрприз підготувала для сина

Шанувальники доєдналися до привітань та висловили свої побажання для малечі. Вони впевнені, що з такими батьками, Михасика чекає велике майбутнє.

“Вітаю вашого хлопчика зі святом. Хай росте здоровий і щасливий”, “З Днем народження синочка! Щастя, здоров’я, любові, успіхів, Катю мрій і іди до своєї мрії, у Вас все вийде… Бажання, праця, і віра у Вас величезна – все буде обов’язково добре”, – написали підписники.

Катерина Репяхова показала, який сюрприз підготувала для сина
Катерина Репяхова показала, який сюрприз підготувала для сина

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.