Христина Соловій вже не надихає: 49-річний Сергій Жадан закрутив новий роман. Хто став музою музиканта?

Відомий український музикант Сергій Жадан не довго хвилювався через завершення стосунків з Христиною Соловій. Вже зараз пліткують про нове захоплення артиста.

Поки Христина Соловій будує стосунки з військовим, покинутий нею популярний музикант, письменник та поет Сергій Жадан не пасе задніх. В мережі з’явилися чутки про новий роман артиста. Хто ж стала новою музою музиканта?

Поки Сергій з колегами готується до військової служби, шанувальники не перестають цікавитися справами на його особистому фронті. І схоже, що їх допитливість буде задоволена. Редакторка Telegram-каналу Harley Quin розповіла, що серце артиста більше не самотнє та в нього з’явилася нова обраниця.

Сергій Жадан закрутив новий роман з депутаткою
Сергій Жадан закрутив новий роман з депутаткою

За представленою інформацією, Жадан закрутив роман не аби з ким, а з народною депутаткою від партії “Голос” Соломією Бобровською. Здавалося б, такі різні долі, такі різні захоплення та інтереси. Що може пов’язувати цих двох?

На жаль, ніяких деталей про відносини музики та депутатки поки немає. Коли почалися їх стосунки, як особистості з різних світів змогли знайти спільну мову? Закохані не поспішають коментувати плітки. Судячи з попереднього роману Жадана, чоловік не налаштований розкривати деталі особистого життя. Тож, нам залишається тільки чекати.

Сергій Жадан закрутив новий роман з депутаткою
Сергій Жадан закрутив новий роман з депутаткою

Нагадаємо, мережею довгий час ширилися чутки про роман Сергія Жадана та Христини Соловій. Проте, жодна зі сторін утримувалася від коментарів. До певного часу. Коли 31-річна співачка знайшла захоплення в іншому чоловікові та розірвала стосунки з поетом, її язик видав таємницю, на розголошення якої вже ніхто не сподівався. Жінка зізналася, що мала інтимні стосунки зі знаменитістю. Ось так, зрада дружині повернулася до Сергія бумерангом. Напевно карма все ж таки існує.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.