Рубрики: Новини
15.06.2024 15:50

“Будьте обережні”: 39-річна Слава Камінська повідомила діагноз доньки після її появи у лікарняній палаті

Відома українська виконавиця Слава Камінська зізналася, що сталося з її 8-річною донькою Лаурою. Співачка заспокоїла шанувальників та розповіла в чому справа.
Поділитися

Українська співачка, дизайнерка та блогерка Слава Камінська намагається ділитися деталями свого життя з користувачами мережі. Звісно, все, що відбувається навколо неї вона не показує, проте вирішила розповісти про раптову хворобу доньки, аби застерегти інших від цього недугу.

Нещодавно, своєму Instagram, жінка показала 8-річну донечку Лауру в лікарняній палаті. Й хоча, фото відразу викликало ажіотаж та інтерес у підписників, співачка не тала пояснювати причини госпіталізації. І тільки, коли Лаурі стало трохи легше, жінка повідомила, чому її донька опинилася у лікарні.

Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки

За словами Слави, Лаурі діагностувати пневмонію. Лікарі пояснили, що наразі є окремий штамп вірусу, який викликає цю хворобу. Пневмонія – це хвороба, що при неналежному лікуванні маже мати багато ускладнень та заподіяти організму немалу шкоду. Тому, артистка закликала всіх бути обачними та слідкувати за своїм самопочуттям.

“Пневмонія – жахлива річ. Будьте обережні. Тепер є якийсь вірус, який викликає пневмонію. Слава Богу, Лаура одужає, нас виписали з лікарні і ми вдома приймаємо антибіотики”, – написала Слава.

Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки

Наразі, Лаурі легше. Її виписали з лікарні, але дівчинка продовжує лікуватися вдома. Підписники поспішили підтримати мати та доньку й побажати скорішого одужання. Крім того, вони поділилися своїми історіями.

“Мій чоловік приніс вірус з роботи, заразив усіх (мене і 3 дітей) і найгірше, кашель не зупинити! Мазала ментоловою мазью, антибіотики мають сильний вплив на для імунітет! Бережіть дітей!”, “Одужуй скоріше, лапочка. Той самий вірус є і в Канаді”, “У нас теж було в Німеччині. Але все вже добре! Одужуй скоріше”, – написали під дописом користувачі мережі.