|
19.06.2024 16:36

З довгим, коротким чи каре: 50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає з трьома зовсім різними стрижками

У своїх соціальних мережах продюсер Олена Мозгова приділяє велику увагу соціальним питанням і часто висловлюється на ті чи інші теми. Щоб залучити аудиторію, продюсер супроводжує пости своїми фотографіями, зробленими в різні періоди її життя.
Так, напередодні Олена Мозгова оприлюднила три знімки, на яких постала із трьома абсолютно різними зачісками. На першому фото знаменитість позувала з коротким волоссям зі стрижкою піксі.

50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає з трьома зовсім різними стрижками

На другому з’явилася із класичним каре.

50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає з трьома зовсім різними стрижками

Третя фотографія була зроблена під час однієї з останніх фотосесій, коли Олена готувалася до важливого заходу. У кадрі знаменитість з’явилася у довгому розкішному волоссі в стилі “голлівудського гламуру”. Швидше за все, із нарощеними. Доповнили образ елегантну чорну сукню та бездоганний макіяж.

50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає з трьома зовсім різними стрижками

Зазначимо, що з усіма зачісками мозкова виглядала дуже ефектно!

Нагадаємо, що Олена Мозгова дуже рідко розповідає про себе. Однак іноді знаменитість робить виняток. Так, у 2021 році продюсерка розповіла, що за 7 місяців зуміла схуднути на 22 кг. У коментарі продюсерка зізналася, що жодного разу не була у спортзалі, а скинула вагу лише завдяки правильному харчуванню. Тоді найпопулярнішим питанням до Мозгової були питання про їжу. З того часу у своїх соцмережах Мозгова почала публікувати рецепти страв, які готує вдома собі, своїй дочці Соломії та чоловікові – співаку Володимиру Ткаченко.

Олена Мозгова, Дєвід Акскльрод та Соломія

Один із найунікальніших був рецепт копустняка, який Олена Мозгова пробувала у гостях у мами президента України Віктора Ющенка. Продюсерка записала його і досі готує його вдома.