“Тісто сама не роблю, не бачу в цьому сенсу”: Мозгова дала свій рецепт швидких пиріжків із листкового тіста

Олена Мозгова справжня господиня і любить готувати для своєї сім'ї – молодого чоловіка Девіда Аксельрода та 8-річну дочку Соломії. Сьогодні продюсер дала рецепт швидких пиріжків із покупного тіста.

Кілька років тому продюсер Олена Мозгова вразила феноменальним перетворенням – менше ніж за рік вона схудла більш ніж на 20 кг. Вже потім вона зізналася, що це вдалося зробити за допомогою коригування свого харчування. Тоді їй багато ставили запитань у коментарях та просили розповісти про страви, які вона готує. З того часу Альона почала вести у Facebook міні “кулінарний блог”, де між новинами час від часу розповідає свої рецепти.

Як з’ясувалося, у родині Мозгової дуже люблять смачно поїсти. Так, напередодні Мозгова поділилася рецептом пиріжків із листкового тіста, яке завжди купує у магазині.

Олена Мозгова
Олена Мозгова

“Пиріжки… я люблю тільки свої. Тісто листкове сама не роблю, не бачу в цьому сенсу, бо в Новусі дуже гуд. Хоча це, звісно, справа смаку”,- написала Олена.

Далі вона розповіла про начинку. Залежно від пори року вона може бути різною.

“Тут потрібно розуміти, що овочі влітку соковитіші за овочі взимку, і тому принцип приготування різний. Влітку ми випарюємо рідину / чекаємо на красномовний вʼявлений смак овочів, взимку ми додаємо дуже помірно рідини і випарюємо, знову ж чекаючи на цей особовий смак тушковано- вʼявлених овочів на пательні”, – розповіла Олена.

Олена Мозгова дала свій рецепт швидких пиріжків із листкового тіста
Олена Мозгова дала свій рецепт швидких пиріжків із листкового тіста

Головний принцип, якого завжди дотримується Мозгова – овочі та м’ясо вона готує окремо і лише потім перемішує.

“Якщо хтось скаже що це не важливо… і все можна одразу… ну .. .я не стану сперечатись, але мені з вами не по дорозі смаку”

Які використовує інгредієнти Альона для приготування пиріжків. Все писала за мірою додавання до пательні.

  • Трохи вершкової олії та оливкової олії
  • Великий лук
  • Середня морква
  • Зубок чесноку
  • Одна невелика картопля
  • Норм яблуко
  • Сіль, перець
  • Куркума

“Я ще люблю трохи зіри, взагалі спеції беріть які любите, але взагалі спеції беріть які любите, але експеремоувати ніколи не шкодить”

Потім в окрему пательню трохи олакової олії і мʼясо курки десь 250-300 г до неї при обсмажені додайте трохи солі. Все змішали, додали порізану свіжу петрушку.

“Тут також хто що любить, але моя Соля любить петрушку і тому це саме вона”

Все перемолоти на мясорубці, перемішали, дали вистигнути і ліпіть переріжки.

“Яйцем збитим не забудьте змастити, і в яйце я додаю трохи молока, так колір скоринки яскравіший. Смачного”,- побажала своїм читачам Мозгова.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.