|
20.06.2024 23:48

Полякова зізналася, що не бере грошей за свою діяльність, але зацікавлена у зворотньому: “Де і куди йти?”

Співачка Оля Полякова відома не лише своїм неймовірним талантом, але також здатністю поставити на місце будь-якого критика, особливо коли її зірка отримує несправедливі звинувачення на свою адресу. Нещодавно зірка відповіла одному з коментаторів, який стверджував, що Полякова розважається у концертному турі.

Оля Полякова розповіла, чому не бере грошей за свою діяльність

Оля зазначила, що їй постійно доводиться їздити по поганим дорогам, працювати під час вимкнень електроенергії, переривати концерти через повітряні тривоги. І все це задля того, щоб дати роботу сотням людей та передавати частину доходів захисникам.

Нова ж хвиля хейту, з якою довелося зустрітися Поляковій, стосувалася її підтримки ЛГБТК+ спільноти. Під час Місяця Гордості, яким традиційно є червень, співачка долучилася до декількох акцій, які стосувалися ідей рівності. Зірка навіть з’явилася на відповідному марші та згадала у своїх соціальних мережах про законопроєкти, які досі не прийняті депутатами, хоча мають повністю готовий текст.

Оля Полякова розповіла, чому не бере грошей за свою діяльність

Саме через таку активність під дописами співачки з’явилося дуже багато коментарів зі схожим стилем та аналогічним посилом. Найчастіше у відповідях люди використовували словосполучення “Содом і Гомора”, тому стрім, на якому Полякова вирішила відповісти на звинувачення, вона назвала саме так.

Найперше зірка відповіла на коментарі про те, що їй заплатили за підтримку ЛГБТК+ спільноти. Вона поцікавилася, куди потрібно звернутися, щоб за це їй давали гроші. Оля зазначила, що у власному профілі вона підтримує такі речі щиро, оскільки вважає, що доросла людина повинна мати право робити вибір вільно. Це стосується як віросповідання та голосування за політичну силу, так і питання особистих стосунків.

Також Полякова розповіла про мирну акцію, яку представники ЛГБТК+ влаштували задля підтримки двох законів. Зірка була обурена невдоволенням окремих коментаторів, оскільки сама акція тривала всього пів години, а пройти її учасникам вдалося лише 15 метрів.

Крім того, Оля зазначила, що всі, хто агресивно вимагав направити на цю ходу ТЦК, самі б залюбки до неї приєдналися разом із зізнанням в нетрадиційній орієнтації, якби з’явився закон про те, що ЛГБТК+ ніхто не чіпає. При цьому самі учасники акції не ховалися та просто бажають бути почутими, отримати рівні права на державному рівні та побороти дискримінацію у суспільстві.