Маленький принц, який стане справжнім королем: Джамала показала спільні фото з сином до його 4-річчя

Любов матері — це найцінніше та найсильніше почуття, що існує на Землі. І особливо яскраво це демонструє співачка Джамала, яка готова щодня та повністю присвячувати себе власним дітям.

Українська співачка Джамала, яка відома своєю перемогою на Євробаченні 2016 року з піснею “1944”, продовжує радувати своїх шанувальників не лише музикою, а й особистими моментами зі свого життя. 20 червня на своїй сторінці вона поділилася світлинами з молодшим сином Селімом-Гіраєм, який святкував свій четвертий день народження.

Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям
Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям

Джамала, справжнє ім’я якої Сусана Джамаладінова, зустріла свого чоловіка Бекіра Сулейманова у 2013 році. Їхній шлюб, укладений у 2017 році, відзначався традиціями кримськотатарського народу, які є важливими для подружжя. Вони виховують трьох синів: старший син Емір-Рахман народився у березні 2018 року, середній Селім-Гірай у червні 2020 року, а нещодавно Джамала народила свого третього принца Аліма.

У своєму дописі на честь дня народження Селіма-Гірая, Джамала написала зворушливі слова, підкресливши, як швидко летить час і як її маленький принц стає дорослішим. Вона впевнена у світлому майбутньому сина та його здатності змінити цей світ на краще. Зірка завжди демонструє неймовірну любов до своїх дітей та дарує їм свою підтримку.

Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям
Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям

Підписники Джамали і її колеги по сцені теж приєдналися до привітань. Серед коментарів можна знайти теплі слова від таких знаменитостей, як alyona alyona, Tayanna, Світлана Тарабарова та інших, які висловили свої найкращі побажання маленькому імениннику та його родині.

Також серед нещодавніх дописів можна побачити процес створення кліпу на нову пісню Джамали “Люблю”. Нагадаємо, що зірка знімалася в ньому, бувши вагітною, а складнощів процесу додавали постійні відключення електроенергії. Але співачка жодного дня не припиняла творити та радувати своєю творчістю шанувальників. І вона подякувала Аліму, що він дозволяв матусі виступати, отримувати нагороди та брати участь в інших заходах.

Схожі статті

Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя в еміграції: розквітла і стала достойна Голлівуду

Відома українська співачка Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя у Сполучених Штатах Америки. Зірка розквітла і стала схожа на голлівудську знаменитість.

Камалія засвітила свій округлий живіт і вразила зізнанням: поки дочки в Лондоні, має кому дарувати любов

Найбагатша співачка України Камалія показала свій округлий живіт і вразила зізнанням. Поки спадкоємиці артистки в Лондоні, вона має кому дарувати любов.

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\