Слідом за Тіною Кароль: Оля Полякова показалася в образі у стилі мілітарі та здивувала новими навичками

Слідом за Тіною Кароль приміряти кольори хакі наважилася найяскравіша блондинка українського шоу-бізу Оля Полякова. Що з цього вийшло, читайте в матеріалі Сенсація.

Нещодавно, популярна українська співачка Тіна Кароль приголомшила шанувальників опублікувавши фото у військовій формі. Виявляється зірка обрала досить актуальний шлях до саморозвитку, вона пройшла курс бійця. 45-річна Оля Полякова вирішила не відставати від колеги. Й хоча, поки пройти військову підготовку співачка не наважилася, образ у стилі мілітарі приміряла.

Зробила вона це не просто так. Оля продовжує відкривати для себе нові сфери та пізнавати нові горизонти. Цього разу жінка розпочинає власний проєкт, що виходитиме на її YouTube-каналі. Проєкт покликаний познайомити глядачів з талановитими кухарями, які зараз служать у війську, а військові зможуть морально відпочити та розвантажитися від щоденних випробувань.

“У цьому проєкті я хочу показати, що артисти можуть розважати не лише співом, а й умінням готувати смачні страви. А я зі свого боку готова порадувати власними кулінарними шедеврами, провести час весело та цікаво”, — пояснила Оля.

Оля Полякова похизувалася новими навичками
Оля Полякова похизувалася новими навичками

“Польова кухня” розповість, які страви готують військові на фронті та покаже, як вони вміють викручуватися у надзвичайно складних умовах. До речі, вже у першому випуску, вона не тільки гарно наїсться, а й спробує опанувати вогнепальну зброю. Цікаво, якщо вже у першому епізоді Оля взяла до рук автомат, що буде далі?

Оля Полякова похизувалася новими навичками
Оля Полякова похизувалася новими навичками

Для свого шоу, жінка обрала підходящий образ – комбінезон у кольорі хакі. Проте, це не нова річ у гардеробі зірки, у цьому ж комбінезоні вона з’явилася у кліпі до пісні “Шлях до перемоги“, яку виконала з Анною Трінчер та репером Позитивом.

Схожі статті

Камалія засвітила свій округлий живіт і вразила зізнанням: поки дочки в Лондоні, має кому дарувати любов

Найбагатша співачка України Камалія показала свій округлий живіт і вразила зізнанням. Поки спадкоємиці артистки в Лондоні, вона має кому дарувати любов.

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.