Тепер зможе захистити не тільки себе і свого сина: Тіна Кароль показалася в камуфляжі та вразила зізнанням

Популярна українська співачка Тіна Кароль наважилася зробити вельми неочікуваний крок. Зірка показалася в камуфляжі та розповіла про те, як тепер змінилося її життя.

Два з половиною роки тому Тіна Кароль зустріла події в Україні в монастирі. Саме звідти вона вийшла на зв’язок зі своїми шанувальниками та розповіла про свої почуття. Однак з духовниками вона провела не так багато часу. Пізніше вона перебралася до Польщі, де взяла активну участь у протестах та акціях.

Тоді ж її син покинув навчання і рушив до Варшави, де зустрівся з матір’ю. Він намагався підтримати своїх співвітчизників і навіть виділив на це власні кошти, які збирав кишенькових грошей.

Тіна Кароль пройшла спеціальний курс військової підготовки

Тіна Кароль зізналася у коханні до чоловіка
Тіна Кароль пройшла спеціальний курс військової підготовки

Ці часи далеко позади. Тіна Кароль провела благодійні концертні тури і вже повернулася до своєї минулої діяльності. Щоб підтримати власну батьківщину артистка зокрема переклала свій російськомовний репертуар на українську мову. А також повідомила, що навіть ті хіти, яких найбільше чекають на концертах вона виконувати не буде, якщо вони не перекладені.

Таке рішення викликала різні реакції, але Кароль його не збирається змінювати. Ба більше, вона все більше демонструє власні трансформації. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала себе у камуфляжі. Виявляється зірка пройшла військову підготовку.

Примітно, що цей образ надзвичайно пасує виконавиці, хоча вона ніколи подібного не використовувала ні для своїх кліпів, ні для концертів. Окрім того, подібно підготовка піде на користь в будь-якому випадку: можливо доведеться захищати Батьківщину, а можливо себе та своїх рідних.

Тож зараз артистка безумовно буде почувати себе впевненіше, а також буде знати роботу механізмів, які на даний момент допомагають українцям боротися за незалежність.

Втім, її син на даний момент знаходиться у Великобританії і найближчим часом не збирається повертатися до України. Хлопчик отримує середню освіту, і незабаром буде вступати до вищого навчального закладу. Тим не менш, Веніамін ділиться планами на майбутнє, і хочу все ж таки будувати його в Україні.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?