|
21.06.2024 14:48

Це чутимуть усі сусіди: Міша Кацурін показав подарунок, який отримав від Дорофєєвої – не те, що ви подумали

20 червня 2024 року відомому блогеру та ресторатору Михайлу Кацуріну виповнилося 35 років. Першою із Днем народження коханого чоловіка привітала Надя Дорофєєва. Іменинник відразу похвалився подарунком, який викликав у нього дуже бурхливі та непідробні емоції.

Кацурін емоційно висловився про подарунок від Дорофєєвої

“Мій подарунок. П…а домашнім, сусідам, пыдписникам”, – написав Михайло Кацурін.

То що ж подарувала Надя? Справа в тому, що співачка зробила своєму другому чоловіку по справжньому королівський подарунок, про який він, судячи з реакції, давно мріяв – це піаніно, на якому Михайло тепер музикуватиме день і ніч. Ймовірно, тому він вважає, що сусідам, домашнім і підписникам тепер буде тяжко.

Кацурін емоційно висловився про подарунок від Дорофєєвої

Нагадаємо, що Михайло Кацурін, крім свого блогу та ресторанного бізнесу, активно займається музикою. У “сториз” Наді Дорофєєвої вже неодноразово траплялися відео, на яких він грає на гітарі. Зазначимо, що це також був подарунок Наді у грудні 2023 року.

До речі, перший чоловік Наді Дорофєєвої також був творчою особистістю. Коли співачка ще була одружена з Володимиром Дантесом, то вони товаришували з родиною Кацуріних – Дашею та Мішою. Водночас сімейні пари проводили відпочинок та постійно записували спільні відео.

Дантес та Надя Дорофєєва відпочивають з Мышою та Дашею Кацуріними

У березні 2022 року Надя Дорофєєва та Дантес раптово оголосили про розлучення. Трохи пізніше стало відомо, що співачка має роман із Михайлом Кацуріним. Через це на артистку обрушився шквал “хейту”, який вона тяжко переживала навіть після їхнього весілля у 2023 році. Натомість коли в Мережі дізналися, що Дантес почав зустрічатися з Дашею Кацуріною, шанувальники були навіть раді та щиро підтримували пару.