“Зачепив” колишню та розійшовся з нинішньою? Особиста любовна драма Дантеса з Дорофєєвою та Кацуріною

Шоумен Володимир Дантес після того, як потрапив до любовного чотирикутника ледь не розійшовся з нинішньою коханою Дашею Кацуріною, однак дівчина сама вирішила спростувати всі плітки.

Українські знаменитості своїм прикладом кожного дня доводять, що не варто звертати увагу на публічний осуд, варто проживати своє життя таким чином, аби відчувати себе щасливим. Володимир Дантес пережив справжню любовну драму, адже після 7 років офіційного шлюбу, співачка Надя Дорофєєва пішла до друга їхньої родини – Міші Кацуріного.

Сам Дантес згодом зізнався, не терпить лицемірства та обману, натякаючи, на образи до колишньої, однак згодом шоумен розповів, що нібито вже нічого не відчуває до Наді, слухає її треки та залюбки б прийшов на весілля до парочки, якщо ті запросять.

Надя Дорофєєва та Дантес
Особиста любовна драма Дантеса з Дорофєєвою та Кацуріною

Не так давно новинний простір почав оприлюднювати інформацію про розрив стосунків Володимира з новою дівчиною Дашею, колишньою дружиною Міші. Кацуріна публічно не привітала коханого з його днем народження, тому наштовхнула на ряд підозр про завершення романтичної історії їхньої пари.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Особиста любовна драма Дантеса з Дорофєєвою та Кацуріною

Словесно ніхто нічого підтверджувати не став, однак Володимир показав розмову з сином Даші, на ім’я Іван, а Кацуріна поділилася розмовою з самим Дантесом по відеозв’язку, підписавши наявний кадр: “Нє, ось де мій”. Таким чином, у власних соціальних блогах закохані вирішили натякнути користувачам, що стосунки продовжуються, а отже, вони не розійшлися.

Розмова Даші і Володі
Розмова Кацуріної та Дантеса

Проте досі залишається відкритим питання, чому Даша не привітала Володимира з його 35-річчям, хоча б в коментарях під дописом, де співак відкрив банку для збору коштів на потреби Збройним силам України.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.