Рубрики: Новини
21.06.2024 15:51

Оля Полякова не змогла приховати скандал на телебаченні, причиною якого вона стала: “Перемивали кістки”

Відомий український ведучий Фіма Константиновський вперше розповів про витівку Олі Полякової, яка наробила чимало шуму на телебаченні, але про яку глядачі не знали.
Поділитися

Оля Полякова давно вийшла із розряду зірок, які світяться лише в певній сфері, і активно бере участь у зйомках різноманітних програм. Артистка пробувала себе і на паркеті, і в пародія, і в якості судді, тощо. Звичайно, усі ці ролі дозволяють познайомитися та поспілкуватися з новими особистостями.

І часом ці знайомства носять не позитивний, а негативний досвід. Як ніяк, всі люди різні, настрій може не співпадати, і ще багато нюансів впливають на те, як проходить зустріч. Фіма Константиновський нещодавно дав інтерв’ю, в якому розповів про те, що спочатку його спілкування зі співачкою було дуже складним.

Через своє рішення та поведінку артистка стала причиною невдоволення команди, а пізніше взагалі конфлікту з ведучим. Однак, пізніше вона змогла самостійно владнати ситуацію, і вона не досягла кульмінації.

Фіма Константиновський розповів про скандал через Олю Полякову

 Фіма Константиновський розповів про скандал через Олю Полякову

Так, у своєму новому інтерв’ю Фіма розповів про те, яким було його знайомство з Олею Поляковою, і чому він на неї злився.

За його словами, суддівство співачки було несправедливим, а пізніше він відчув від неї потік пасивної агресії, який лише погіршив ситуацію.

Фіма Константиновський розповів про скандал через Олю Полякову

“Полякова не встала. Я вважаю, це було незаслужено і вона вирішила, що на ній відповідальність за те, як буде далі рухатися шоу. Тому вона не встала. Ми перемивали їй кістки добу. І через декілька днів на “Танцях з зірками” я підіймаюся на балкон і там Полякова. Була пасивна агресія. Ми посварилися навіть”, – заявив зірка у своєму коментарі.

Які зараз між ними стосунки залишається загадкою, адже зазвичай погане знайомство все ж таки впливає на подальший розвиток подій, і як правило знаменитості, якщо і не в конфлікті, то намагаються тримати дистанцію.