Рубрики: Новини
22.06.2024 17:59

Кохали одного й того самого чоловіка: Ольга Сумська розповіла, що сталося між нею та рідною сестрою Наталією

Багато років публіка помічала, що між Ольгою та Наталією наче пробігла чорна кішка, і сестри не можуть поладнати, як би не старалися. Що між ними насправді?
Поділитися

Ольга та Наталія сумські росли у театральному середовищі. Тому зовсім не дивно, що вони одразу знали, який шлях будуть обирати. Обидві пішли стопами своїх батьків, обидві вдалися і талантом, і неймовірною зовнішністю, обидві мали шалений успіх у чоловіків при тому, що мали абсолютно різний зовнішній вигляд. Їм пророкували суперництво. І хоча сестри ніколи не конкурували між собою, все ж таки не змогли знайти спільної мови.

Ольга Сумська розповіла, як полюбила чоловіка сестри

Як Ольга та Наталія Сумські посварилися через Анатолія Хостікоєва

Їхня покійна мама Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська дуже старалася помирити сестер. Коли вони приїжджали до неї, завжди поверталися до минулого формату спілкування. Але насправді не мають близького емоційного зв’язку.

В якийсь момент навіть почали ходити чутки про те, що між ними серйозний конфлікт. Але через півроку Ольга та Наталія спростували дані новини та пояснили, що нічого такого насправді між ними немає. Є висока імовірність того, що вони зробили це суто заради матері, яка дуже засмучувалася.

Також Наталія пояснила, що насправді їй не подобається, коли Ольга В’ячеславівна ділиться приватними справами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і тому намагається дистанціюватися від усього цього.

А от Ольга В’ячеславівна зізналася, що підозрює, ніби Наталія на неї досі ображається через її інтерв’ю, в якому вона зізналася, як була закохана чоловіка сестри. Це відбувалося ще у період зйомок фільму, де Сумська та Хостікоєв виконували головні ролі. Також тоді Ольга В’ячеславівна заявила, що впевнена, ніби у Анатолія також були до неї почуття.

На той момент у Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва нічого ще не було. Втім, як то кажуть осад міг залишитися. Анатолій Хостікоєв всі ці історії залишився осторонь, ніяким чином не коментував слова своєї родички, і також абстрагувався від конфлікту.