“Вона просто живе на світі”: Наталія Сумська розповіла про 41-річну дочку, яка сіла матері на шию

Успішна акторська кар'єра нерідко тісно переплітається з життєвими викликами. Для Наталії Сумської основним викликом стала необхідність опікуватися про вже дорослу доньку.

Родина Сумських чудово відома українській публіці. Ольга прославилася завдяки серіалу “Роксолана”, роботам у сфері дубляжу, а також участі в мюзиклах та шоу “Імперія кіно”, де вона познайомила глядачів із шедеврами зарубіжного кінематографу.

Наталія, окрім видатних ролей у кіно, значну частину свого життя присвятила театру. Зокрема, критики дуже добре відгукувалися про її ролі Жанни д’Арк у виставі “Біла ворона”, Марусі Кайдашихи у “Кайдашевій сім’ї”, Елізи Дулітл у “Пігмаліоні” та Маші у “Трьох сестрах”. Її талант відзначено численними нагородами, включаючи Національну премію України імені Тараса Шевченка та Best Ukrainian Awards.

Донька Наталії Сумської Дарина могла досягнути успіхів, співставних з зірковою мамою. Однак доля вирішила інакше.

Обрала сімейне життя, але сімейне життя не обрало її

З дитинства Дарина виявляла таланти у різних сферах, зокрема у вокалі та акторстві. Отримавши освіту в Київському державному коледжі циркового мистецтва, дівчина приєдналася до ансамблю прикордонних військ.

Наталія Сумська продовжує повністю забезпечувати доньку та онуку
Наталія Сумська продовжує повністю забезпечувати доньку та онуку

Але, познайомившись зі своїм чоловіком Юрієм, Дарина вирішила відмовитися від продовження кар’єри, зосередившись на сім’ї. На жаль, всього через 3 роки шлюбу дівчина втратила свого коханого.

Трагедія призвела до того, що Дарина закрилася у собі. Особиста драма значно вплинула на її психоемоційний стан та подальшу життєву активність​.Тому Наталія Сумська взяла на себе всі обов’язки по утриманню доньки та її дитини.

“Вона не працює, просто живе на світі”, — Наталія Сумська про Дарину в інтерв’ю 2021-го року

Прославлена акторка допомагає їм не тільки фінансово, а також психологічно. На свою долю пані Наталя ніколи не скаржилася, а чоловік Сумської — Анатолій Хостікоєв — у всьому підтримує дружину та її доньку від першого шлюбу.

Нагадаємо, що у Анатолія та Наталії є дорослий син В’ячеслав. Як і зіркові батьки, він вирішив пов’язати життя з акторством. Окрім театру, в якому В’ячеслав виходить на сцену разом зі своїми батьками, він також активно розвиває кар’єру в кіно та дубляжі.

Наталія Сумська продовжує повністю забезпечувати доньку та онуку
Наталія Сумська продовжує повністю забезпечувати доньку та онуку

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.