Рубрики: Новини
25.06.2024 18:58

Лілія Ребрик здивувала новою зачіскою: такої довжини у неї ще не було – як виглядає багатодітна мама зараз

Завершальний тиждень першого місяця літа багатодітна мама Лілія Ребрик вразила красивим відео, де з'явилася з розкішною зачіскою. Такої довжини волосся ще не було.
Поділитися

15 березня 2024 року телеведуча та актриса Лілія Ребрик втретє стала мамою чудової дівчинки, яку назвали гарним ім’ям Адель. У сім’ї росте ще двоє дочок -12-річна Діана та 5-річна Поліна. В останні місяці перед пологами 42-річна знаменитість дала багато відвертих інтерв’ю, де докладно розповідала, як протікала її вагітність. За словами актриси, у неї майже не було токсикозу, вона була у відмінному настрої і поповній насолоджувалась очікуванням третьої дитини.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Також Лілія зазначила, що під час вагітності у неї кардинально покращилася якість волосся – вони швидко виросли, при цьому не втратили густоти та блиску.

“Хоч би зберегти їх після пологів”, – писала Ребрик у соціальних мережах.

Судячи з фото, їй це вдалося. Так, в завершальний тиждень червня телезірка оприлюднила відео, на якому постала в дуже стильному вбранні, що складається з вузьких білих джинсів та об’ємної стильної сорочки жовтого кольору. Але особливу увагу привертало її розкішне довге волосся, яке зірка зібрала в хвіст.

“Останній тиждень червня. Літо ніби тікає! Ловимо сонце, тепло! Миру нам усім і перемоги — якнайскоршої: щоб насолоджуватися влітку на повну!”,- написала телезірка.

Зазначимо, що у своїх соцмережах знаменитість регулярно публікує фотографії, на яких показує одразу всіх своїх дочок. Усі троє, як і мама, ростуть справжніми модницями та навіть маленька 3-місячна Аделіна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Нагадаємо, що після початку війни Лілія Ребрик разом із чоловіком – відомим танцюристом та хореографом Андрієм Диким та дітьми переїхала на дачу, яка знаходиться недалеко від Києва. Знаменитість оформила її на свій смак – є невеликий городик з модними високими грядками, плодові дерева та кущі, майданчик для дітей, зона барбекю, багато квітів і великий басейн, куди може поміститися вся їхня велика родина.