42-річна Ребрик чесно розповіла все про свою третю вагітність: без таємниць про всі “плюси” та “мінуси”

Українська телеведуча Лілія Ребрик, яка чекає на третю дитину від Андрія Дикого, розповіла з чим зіткнулася під час своєї вагітності.

Коли телеведуча Лілія Ребрик оголосила про свою третю вагітність, у її соцмережах розгорілися справжні пристрасті. Багато хто щиро радів і вітав актрису, але, як з’ясувалося пізніше, не обійшлося і без хейту. Деякі читачі блогу вважали, що таким чином, нібито, зірка вирішила “уберегти” свого чоловіка – хореографа та танцюриста Андрія Дикого від мобілізації та дати йому можливість безперешкодно виїжджати за межі України.

42-річна Лілія Ребрик відверто розповіла про свою третю вагітність
42-річна Лілія Ребрик відверто розповіла про свою третю вагітність

Лілія була не готова до такого розвитку подій. Їй навіть довелося написати великий пост, де вона присоромила своїх “хейтерів” і пояснила їм, що діти в нормальних сім’ях з’являються без будь-якої вигоди.

А днями знаменитість вирішила розповісти, з чим довелося ще зіткнутися під час третьої вагітності.

З “мінусів” – Лілія Ребрик тяжко переносить обстріли та емоційно реагує на новини, а також на “хейт”, з яким продовжує стикатися досі. За словами знаменитості, її сторінку постійно атакують “боти”.

42-річна Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність
42-річна Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність

“Як відкрию коментарі, то хоч до бабки йди яйцями викочувати…”,- пише Лілія та закликає своїх “нормальних” читачів залишати якнайбільше позитивних коментарів.

42-річна Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність
42-річна Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність

З “плюсів” – Ребрик зовсім не відчуває токсикоз, як це було з двома старшими дочками – Діаною та Поліною. Помітно покращав стан волосся. У коментарі Лілія зізнається, що, як і раніше, багато працює, але водночас дозволяє собі відпочивати, тому зовсім не відчуває втоми. З приводу харчування та зайвої ваги:

“Якихось особливих уподобань у їжі – як не було, так і не з’явилося. Проте з’явилися зайві кілограми, але це найщасливіші кілограми у світі, які милують око”, – пише Лілія.

На завершення телезірка написала, що всією родиною з нетерпінням чекають на появу доньки в березні.

“Мріємо разом, як будемо вп’ятьох обладнувати побут”.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.