|
27.06.2024 16:41

За ним Ольга Кролик прийде на проєкт втретє: Ектор Хіменес-Браво придумав новий фартух для “МастерШеф-14”

Потрапити учасником на кухню “МастерШеф” мріють мільйони українців. Але навіть далі надсилання анкети вдається пройти одиницям, не кажучи вже про отримання омріяного білого фартуха на кастингу. Ольга Кролик — унікальна кулінарка, оскільки змогла двічі здивувати своїми стравами трійцю суддів, отримавши заповітні “так” для проходу далі. Та, на жаль, у 12 сезоні проєкту їй не вдалося потрапити до 20-ки. Але вже наступного разу Ольга була близькою до того, щоб змагатися за звання кращої у суперфіналі!

Ольга Кролик на кастингу до 12 сезону. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Можливо, доля Кролик склалася б зовсім інакше, якби додане у “МастерШеф-14” правило почало діяти раніше. Його суть полягає у тому, що учасник, який своєю стравою зміг по-справжньому здивувати суддів на кастингу, отримує “Золотий фартух”. Він дозволяє не брати участь в додаткових випробуваннях, під час яких формується остаточний склад учасників сезону, а одразу потрапити до 20 найкращих кулінарів-аматорів.

Ектор Хіменес-Браво розповів про нові правила МастерШеф

Ще одним нововведенням стали конкурси для битви чорних, придумані глядачами. Такий підхід дозволяє не тільки зробити проєкт та його шанувальників ще ближчими, а також сприяє урізноманітненню змагань. Спочатку команда “МастерШеф” планувала вибрати одного переможця. Але оскільки цікавих ідей було дуже багато, то у новому сезоні буде одразу 4 битви чорних, в яких використовуватимуть ідеї глядачів.

Найбільше підписникам сподобалася ідея з морським боєм. Правила класичні, але за клітинками замість кораблів будуть заховані продукти, із яких доведеться готувати страву. Також авторів проєкту зацікавила ідея, згідно з якою учасники будуть змушені підійматися на балкон, аби отримати підказку від учасників в білих фартухах.

Ектор Хіменес-Браво розповів про нові правила МастерШеф

Творці також потішили шанувальників поверненням виїзних конкурсів. Свідком одного з них міг стати кожен бажаючи, адже вперше за 5 років “МастерШеф” проводив знімання на Андріївському узвозі. І це ще не всі сюрпризи, які чекають на глядачів. Всі їх можна буде побачити особисто уже в серпні, коли почнеться трансляція 14 сезону.