“МастерШеф” стає ще ближчим до своїх шанувальників: кожен може особисто побачити Ектора Хіменеса-Браво

Мільйони глядачів "МастерШеф" по всій Україні мріють хоча б на кілька хвилин опинитися в атмосфері улюбленого шоу. І вже зараз кожен може здійснити свою мрію, зустрівшись з Ектором та його колегами!

Побувати на найпопулярнішому кулінарному шоу країни. Побачити легендарного Ектора Хіменеса-Браво, суворого та справедливого Володимира Ярославського й завжди красиву Ольгу Мартиновську. Мати змогу особисто оцінити роботу учасників та навіть скуштувати їхні шедеври. Мабуть, в Україні важко знайти фаната “МастерШеф”, який би не мав таких мрій.

Знімання МастерШеф-5 на Андріївському узвозі
Знімання МастерШеф-5 на Андріївському узвозі

І нарешті це стало можливим! Довгих 5 років “МастерШеф” не влаштовував виїзних конкурсів на Андріївському узвозі, які свого часу стали для глядачів однією з улюблених частин шоу. Але вже сьогодні, 5 червня, кожен житель Києва може особисто дізнатися, як створюється улюблена телепередача та що залишається за кадром.

Початок знімань заплановано на 14:00. Але якщо ви бажаєте побачити також процес підготовки та зайняти більш вигідне глядацьке місце, то завітайте на Андріївський узвіз раніше.

МастерШеф вперше за 5 років влаштовує виїзний конкурс в Києві
МастерШеф вперше за 5 років влаштовує виїзний конкурс в Києві

Нагадаємо, що за кілька тижнів до цього шанувальники шоу вже мали змогу опинитися на проєкті. В травні телеканал СТБ запрошував глядачів взяти участь у зніманнях кастингу. Крім можливості наживо побачити легендарну кухню “МастерШеф”, фанатам також пропонувалася можливість зробити селфі серед декорацій, отримати фірмовий смаколик та з’явитися на телеекрані під час прем’єри нового сезону.

Але на знімання кастингу вдалося потрапити лише невеликій кількості людей через обмежену площу павільйону. Андріївський узвіз може вмістити значно більше глядачів “МастерШеф”. А оскільки конкурс виїзний, то одним із бонусів такого формату вже традиційно стане шанс особисто скуштувати страви учасників.

МастерШеф вперше за 5 років влаштовує виїзний конкурс в Києві
МастерШеф вперше за 5 років влаштовує виїзний конкурс в Києві

Не забудьте взяти з собою достатньо грошей, якщо плануєте поласувати всіма смаколиками. Саме зароблені учасниками гроші під час продажу страв глядачам й дозволять суддям “МастерШеф” визначити команду-переможця.

Схожі статті

Гаррі Поттеру такі виклики навіть не снилися: Оля Полякова хоче зняти власний серіал про боротьбу зі злом

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.