Зірка “Кварталу-95” Олена Кравець прокоментувала свою дотичність до президента України: “Мені з цим складно”

Чи мріяли ви бути дотичними до першої людини в країні? Зірка "Вечірнього кварталу" Олена Кравець зізналася, що далеко не завжди подібні знайомства приносять користь.

Довгий час Олена Кравець залишалася єдиною акторкою у команді “Вечірнього кварталу”. Її ролі досі із задоволенням передивляються мільйони глядачів. Особливо шанувальникам якісного гумору подобаються спільні номери Олени з Володимиром Зеленським.

Олена Кравець прокоментувала свій зв'язок з президентом. Джерело: YouTube-канал Студія Квартал 95 Online
Олена Кравець прокоментувала свій зв’язок з президентом. Джерело: YouTube-канал Студія Квартал 95 Online

Зараз у студії “Квартал 95” не залишилося нікого із популярного дуету. Зеленський з 2019 року очолює державу, а Кравець вирішила покинути колектив задля розвитку власних проєктів. Але досягати в цьому успіху заважає знайомство Олени з Володимиром.

Звісно ж, Зеленський ніяк напряму не впливає на діяльність Кравець. Але у суспільстві дружні стосунки між колишніми колегами часто сприймаються негативно. Саме по цій причині нове шоу Олени було швидко закрите. Люди, не розбираючись в ситуації, просто звинуватили акторку за те, що вона отримала фінансування за рахунок знайомств.

Проєкт мрії, який швидко припинив існування

Шоу “Тихий вечір” стало для Олени Кравець саме тим кроком у власному розвитку, про який зірка давно мріяла. Артистка зізнається, що цей проєкт був досить ризикованим в умовах, які переживає країна. Але коли разом зі своєю командою вони свормували для себе фінальний вигляд шоу, коли зрозуміли, що вони можуть дати цим глядачеві, то всі сумніви одразу зникли та залишилося просто бажання творити.

Олена Кравець прокоментувала свій зв'язок з президентом. Джерело: YouTube-канал ДІМ
Олена Кравець прокоментувала свій зв’язок з президентом. Джерело: YouTube-канал ДІМ

Закриття проєкту через хейт вона вважає політично вмотивованим. Оскільки є дуже багато людей, які намагаються тим чи іншим чином дискредитувати першу людину в країні, вони використовують для цього всі інструменти. Часто удар вимушені на себе приймати люди, які історично пов’язані з президентом.

І хоча Олена вже давно навіть не спілкувалася з Зеленським, її все одно вважають дотичною до глави держави, що дуже заважає акторці у власному розвитку та реалізації власних проєктів. Звісно, багато людей розуміли важливість та всі переваги “Тихого вечора”. Це шоу було потрібне глядачам, щоб розвантажитися, заспокоїтися. Але наразі Кравець вважає проєкт перегорнутою сторінкою.

Олена Кравець прокоментувала свій зв'язок з президентом. Джерело: YouTube-канал РОЗМОВА
Олена Кравець прокоментувала свій зв’язок з президентом. Джерело: YouTube-канал РОЗМОВА

Схожі статті