|
28.06.2024 13:30

В’ячеслав Узелков знову потрапив до лікарні: що сталося з відомим спортсменом, який нещодавно одружився

Відомий український боксер В’ячеслав Узелков, який після звільнення з професійного спорту став фітнес-інструктором, на початку 2024 року переніс ряд серйозних операцій на серці. У важку для спортсмена годину його підтримувала його нова дружина, весілля з якою відбулося нещодавно. Після реабілітації 45-річний спортсмен повернувся додому та продовжив курс у рідній Вінниці.

А напередодні Узелков повідомив, що знову опинився біля лікарні. Так, у “сториз” мікроблог В’ячеслава з’явилася фотографія, де він лежить на постелі у палаті під крапельницями.

Боксер В’ячеслав Узелков знову потрапив до лікарні

“У мене знову лікарня…”, – написав Узелков і додав, що проходитиме планові профілактичні процедури, чим трохи заспокоїв своїх підписників.

Нагадаємо, що операції на серці колишньому боксеру було проведено у квітні 2024 року. Спортсмен докладно розповідав, що з ним відбувалося та регулярно ділився фотографіями з палати у знаменитій київській клініці серця. У коментарі Узелков не переставав дякувати персоналу клініки та лікарям, а також своїй новій дружині, яка день і ніч знаходилася поряд з ним у палаті.

Хворий В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Зазначимо, що після скандального розлучення із фітнес-тренеркою Мариною Боржемською спортсмен довго не міг знайти собі пару. Якоїсь миті він навіть погодився взяти участь у реаліті-шоу “Весілля наосліп”, де професійні психологи підібрали йому ідеальну наречену. Проте у фіналі В’ячеслав несподівано зізнався, що досі любить свою дружину – Марину, яка народила йому двох дітей – сина Роберта, та дочку Олівію. Вже пізніше боксер повідомив, що знову одружився. Про свою нову обраницю спортсмен нічого не розповідє, адже вважає, що щастя любити тишу!

В’ячеслав Узелков знову одружився