“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

У лютому 2024 року український боксер В’ячеслав Узелков був екстрено госпіталізований із Вінниці до київської лікарні з невтішним діагнозом. Після ретельного обстеження та підготовки спортсмену було проведено найскладнішу операцію на серці, після якої була потрібна дуже серйозна реабілітація та відновлення.

Хворий В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
Хворий В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Вирушаючи до операційної Узелков написав пронизливий пост, у якому мало не попрощався зі своїми фанатами.

“Буду без зв’язку і якщо все добре, то після реанімації дам відповідь, чи є життя далі”, – написав боксер.

Вже за два дні Узелков вийшов на зв’язок із реанімації. У своєму посту спортсмен повідомив, що зустрічає свій день народження з “новим серцем” і подякував докторам інституту, які зробили йому безцінний “подарунок”.

Хворий В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
Хворий В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

А сьогодні, 26 квітня, В’ячеслав Узелков повідомив, що готується до виписки. З нагоди радісної події спортсмен вирішив ще раз звернутися до всіх, хто допоміг йому впоратися з важким періодом життя. Окремі слова подяки знаменитий боксер написав своїй дружині, яка постійно була поряд і повернула його на світ.

Хворий В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
Хворий В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Нагадаємо, що про своє одруження В’ячеслав Узелков повідомив у 2023 році. Після кількох спроб влаштувати особисте життя, спортсмену все ж таки вдалося зустріти справжнє кохання, з яким він збирається прожити залишок свого життя.

В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Зазначимо, що це другий шлюб боксера. До цього він був понад 20 років одружений із фітнес-тренером Мариною Боржемською. Разом вони виховували двох дітей, а також переживали злети та падіння. Саме Боржемська була поруч, коли в Узєлкова трапився інсульт. Однак потім, життя в сім’ї не залагодилося і після гучних скандалів пара розлучилася.

Марина Боржемська та В'яеслав Узелков
Марина Боржемська та В’яеслав Узелков

Чи спілкуються зараз колишні подружжя, невідомо. Також немає інформації про зустрічі Узелкова з дітьми, які разом із мамою живуть у Києві.

Схожі статті

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.