“Відпочинок пішов не за планом”: екс-дружина Узелкова Боржемська потрапила до лікарні під час відпустки

Відома фітнес-тренерка Марина Боржемська відправилася на відпочинок до берегів Середземного моря. Проте, все пройшло не так безхмарно, як планувала жінка.

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська, екс-дружина знаменитого боксера В’ячеслава Узелкова, повідомила про подорож до Середземного моря, а саме в Ізраїль. Там жінка відпочиває разом зі своєю мамою та дітьми.

В Instagram тренерки з’явилися нові фото з відпочинку, на яких вона демонструвала сімейну відпустку. Зокрема, жінка показала своїх дітей та маму. Окремий захват викликають краєвиди місцевості.

Марина Боржемська потрапила до лікарні
Марина Боржемська потрапила до лікарні

Проте, не все пройшло гладко. Жінка не на жарт схвилювала підписників виклавши фото з місцевої лікарні. На знімку Боржемська лежить на лікарняному ліжку та чекає на прийом спеціаліста. Проте, погіршення самопочуття не зіпсували їй настрій, навіть у лікарні жінка продовжувала жартувати.

“Коли відпочинок пішов не за планом”, – підписала фото Марина.

Марина Боржемська потрапила до лікарні
Марина Боржемська потрапила до лікарні

Шанувальники швидко відреагували на фото тренерки та поспішили дізнатися про її стан через особисте повідомлення. Марина була вражена такою турботою та поспішила заспокоїти небайдужих.

У наступному сторіс, жінка знову показала місцеву красу та завірила, що наразі з нею все гаразд. Проблема була оперативно вирішена Ізраїльськими спеціалістами, яким вона дуже вдячна. Тож, Боржемська повернулася до запланованої відпустки та рідних.

“Дякую всім за підтримку. Вже все гаразд. Ізраїльські лікарі пройшли тест на всі 100%”, – відповіла жінка схвильованим шанувальникам.

Марина Боржемська потрапила до лікарні
Марина Боржемська потрапила до лікарні

Нагадаємо, нещодавно у лікарні показався екс-чоловік Марини В’ячеслав Узелков. Чоловік повідомив про планову операцію на серці. Вона пройшла успішно. Наразі чоловік проходить реабілітацію та почуває себе набагато краще.

Схожі статті

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі. Зірки поділилися останніми кадрами, які одразу навели публіку на думки про воззʼєднання.

Влад Яма зізнався, яке імʼя отримав в Сполучених Штатах: в еміграції звуть не так, як у рідній Україні

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів, яке ім'я отримав під час життя в Сполучених Штатах Америки. Воно немає взагалі нічого спільного з іменем, під яким зірка відомий в Україні.