Рубрики: Новини
04.07.2024 12:55

Марія Яремчук вразила правдою, що їй дісталося зі спадщини батька: “Мені ні копійки не перепадало”

Популярна українська співачка Марія Яремчук вразила правдою, що їй дісталося зі спадщини батька. Виявляється, ситуація вийшла дуже складною і суперечливою.
Поділитися

Марія Яремчук на відміну від багатьох своїх знаменитих колег ніколи не приховувала свого походження чи прізвища, відкрито їм користувалася і говорила про те, як пишається своїм батьком, як його любить, і як сумує. Така щирість, чесність та відкритий підхід одразу ж підкорив аудиторію.

Марія Назарівна приймала критику, розуміла, що до неї публіка вимогливі ще через її тата, усвідомлювала усі приховані процеси, і це не залишалося непоміченим.

Але так само Марія Яремчук свого часу не стала приховувати скандальної ситуації в її сім’ї. А полягала вона в тому, що у дівчини є двоє старших братів, яких народила інша жінка. Тобто вони брати та сестра лише по-батьковій лінії. При цьому вони ніколи не спілкувалися між собою в дитинстві, а пізніше зіштовхнулися з неприємними розбірками, які були пов’язані зі спадщиною батька. Мова йде і про нерухомість і про роялті.

Марія Яремчук розповіла, що їй дісталося зі спадщини батька

Марія Яремчук розповіла, що їй дісталося зі спадщини батька

Здавалося, що конфлікт між родичами давно залагоджений, про це розповідала і сама Марія Яремчук. Після цього вона взагалі завершила музичну кар’єру, і здавалося, що це питання взагалі більше ніколи не буде підійматися на публіці. Але не так склалося як гадалося.

Нещодавно Дмитро Яремчук вирішив прокоментувати новину про поповнення в сім’ї своєї сестри, а також поскаржився, що він її привітав, а відповіді не отримав. Співачка бурхливо відреагувала на подібне звинувачення, а також нагадала йому про його поведінку.

“Об’явився мій зведений брат Дмитро, і пожалівся пресі, що я така погана “специфічна сестра”, не відповіла йому у Viber – я навіть не бачила, бо Viber майже не користуюся. Ми не спілкувалися ніколи, – обурилася вона. – Чувак роками забирав усе роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна”