Рубрики: Новини
08.07.2024 20:05

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!
Поділитися

Нещодавно учасниця першого сезону “Холостячки” актриса Ксенія Мішина разом зі своїм єдиним сином Платоном вирушила за океан. У США на українських туристів чекало багато пригод. Про деяких знаменитість із задоволенням у всіх подробицях розповідає в Інстаграмі. Так, напередодні Ксенія разом із компанією друзів побували у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, а потім вирушили до Лас-Вегасу.

Найбільше, судячи з емоцій, на Ксенію та її сина справило враження похід у Сферу – найкрутіший об’єкт Лас-Вегаса, на будівництво та обладнання якого було витрачено понад 2,5 мільярда доларів США. Щоб занурити своїх передплатників у атмосферу побаченого, Мішина оприлюднила кілька фотографій, де показала, що там знаходиться всередині.

Ксенія Мішина показала, як розважається у США на космічному кораблі

Судячи з фотографій, у Сфері все дуже нагадує реальний космічний корабель.

Ксенія Мішина показала, як розважається у США на космічному кораблі

Особливо вразили краєвиди з ілюмінатора. Наприкінці дружня компанія зробила спільне селфі. Колишнього коханого актриси – коміка Олександра Еллерта, який після початку війни втік до США, серед них не виявилося.

Ксенія Мішина показала, як розважається у США на космічному кораблі

Нагадаємо, що переможець першого сезону “Холостячки” – комік та сценарист “Кварталу 95” Олександр Еллерт у перші дні війни перебував в Україні. Пізніше стало відомо, що він був разом із Ксенією Мішиною та її сином Платоном на заході України. Незабаром актриса виїхала за кордон, а Еллерт просто зник. Вже пізніше стало відомо, що коміку також вдалося залишити країну і втекти до США. Як саме перетинав кордон артист, невідомо.

Судячи зі знімків, які з’являлися регулярно в Мережі, Еллерт продовжує виступати. Проте вже не на великій сцені, а в маленьких залах. Чи спілкувалися колишні кохані після приїзду Мішиної до США, не відомо.

Олександр Еллерт з Холостячки розповів про труднощі життя в Америці

Зате те, що Мішина провела пару днів у Нью-Йорку, де живе Еллерт це факт. Актриса сама зізналася у цьому.