Рубрики: Новини
21.07.2024 18:58

“А кому допомогла Соня?”: колега Софії Ротару розповів, чому вона мовчить та взагалі не виходить на зв’язок

Знаменитий композитор Олександр Злотник вперше дав коментар на рахунок Софії Ротару і розповів, чому вона зберігає мовчання і не виходить на зв'язок.
Поділитися

Вже 2 з половиною роки фанати Софії Ротару чекають, коли ж вона вийде на зв’язок та звернеться до своїх шанувальників. За увесь час зірка лише раз написала повідомлення для фанатів, і стосувалося воно її дня народження. У той момент вона нагадала, що в неї є благодійний фонд, який займається сім’ями захисників. І всі бажаючі можуть приєднатися та пожертвувати гроші.

Олександр Злотник розповів, чому Софія Ротару мовчить

І хоча деякі зреагували на небажання Софії Михайлівни виходити з тіні спокійно, інші обурилися. Наприклад, Алла Мазур заявила, що Ротару має величезну репутацію і велику кількість фанатів по всьому світі. Мовляв, її участь у благодійних концертах та її голос міг би принести дуже багато користі, але натомість артистка ігнорує подібні можливості.

Софія Михайлівна свою чергу зрідка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram реагує на трагедії, які розгортаються в окремих містах України. Вона завжди додає емодзі розбитого серця і на цьому все.

Її син Руслан Євдокименко також далі не пішов, і дотримується такої самої лінії поведінки. Ба більше, нещодавно стало відомо, що не тільки онук знаходиться за кордоном, але й сам Руслан.

Нещодавно знаменитий композитор Олександр Злотник дав ексклюзивний коментар на рахунок поведінки співачки і поділився своїми думками на цей рахунок. Він порівняв Ротару з Пугачовою і заявив, що Алла Борисівна завжди має власну думку.

“Кожен вибирає свій шлях. Мене ви чуєте, ще багатьох – також, а когось – не чуєте. Я не можу сказати, чому вона обрала таку позицію. Це знає лише сама Соня. А Пугачова завжди мала свою думку, свою позицію. І треба сказати, що вона багатьом артистам за своє життя допомагала пробитися. А кому допомогла Соня? От вам і відповідь…”

Нагадуємо, що майно Софії Михайлівни в Криму, яке вона намагалася продати не один рік все ж таки вийшло із її власності. На цей рахунок в пресі було дуже багато різних маніпуляцій.