Рубрики: Новини
24.07.2024 08:15

Фото трьох в одному віці: Лілія Ребрик показала на кого схожі всі її діти – батько всім відомий чоловік

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка в березні народила третю доньку, показала, як виглядали її дівчинки в тому самому віці. Шанувальники вражені!
Поділитися

У середині березня 2024 року телеведуча та актриса Лілія Ребрик та відомих хореограф Андрій Дикий стали багатодітними батьками. У сім’ї з’явилася ще одна дівчинка, яку назвали красивим ім’ям Адель. У дитини дві сестри – 12-річна Діана і 4-річна Поліна. Лілія Ребрик обожнює своїх дочок і часто розповідає про них у своєму особистому мікроблозі.

Лілія Ребрик розповіла, як змінилося її життя з Диким після народження доньки

Так, напередодні популярна телезірка оприлюднила фотографії, на яких показала одночасно одразу трьох дівчаток в тому самому віці. Це вона зробила на прохання своєї читачки, яка зазначила, що всі дівчатка Ребрик від Андрія Дикого дуже різні зовні. Старша Діана зараз шатенка, середня Поліна світла, а молодша Аделіна народилася з темною шевелюрою. Але якого було здивування шанувальників, коли на знімку всі троє виглядали майже однаково та неймовірно схожі між собою.

Лілія Ребрик показала, як виглядали всі її діти одному віці

Як з’ясувалося, середня Поліна теж народилася з темним волоссям. На підтвердження своїх слів Лілія оприлюднила добірку знімків.

Лілія Ребрик показала, як виглядали всі її діти одному віці

А так само поцікавилася, на кого більше схожа її молодша – на тата чи маму.

Лілія Ребрик показала, як виглядали всі її діти одному віці

Нагадаємо, що у коментарях часто обговорюють дітей Лілію Ребрик. Більшість шанувальників сходяться на думці, що всі троє дуже схожі на батька. А що ви скажете з цього приводу?

Лілія Ребрик та Андрій Дикий уже 12 років в офіційному шлюбі. Пара познайомилася на конкурсі “Танці із зірками”, де обидва брали участь – Андрій з боку танцюристів, Лілія, як запрошена зірка. Зазначимо, що в дитинстві Ребрик займалася бальними танцями, тому легко справлялася з усіма конкурсними завданнями. Старша дочка Діана продовжила династію батьків і теж танцює, а так само вже встигла знятися у кількох серіалах.