“Діти з’їхали і тепер батьки живуть окремо”: Лілія Ребрик ошелешила правдою про життя в шлюбі з Диким

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик була змушена відповісти на незручні питання та поставити деяких своїх передплатників на місце. Без гумору не обійшлося.

З березня 2024 року сім’ю телеведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого можна сміливо назвати багатодітною. 15 числа на світ з’явилася їхня третя дочка, яку назвали гарним ім’ям Аделіна. У родині росте ще дві дівчинки – 12-річна Діана та 5-річна Поліна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку
Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Адже, незважаючи на радісну подію, Лілію регулярно атокували “хейтери”, які всерйоз звинувачували подружжя, що народження третьої дитини було сплановано для того, щоб Андрій Дикий міг скористатися пільгами з мобілізації. Ребрик навіть довелося ставити декого на місце.

А напередодні зірка знову звернулася до передплатників – цього разу до тих, хто пише, що старша дочка Діана зовсім зникла із соціальної сторінки зіркової мами. Лілія зазначила, що питання, які їй ставлять в особистому листуванні, здебільшого виглядають дуже нетактовно.

Лілія Ребрик зізналася, куди поділися її старші дочки від Андрія Дикого
Лілія Ребрик зізналася, куди поділися її старші дочки від Андрія Дикого

“Так ось, поясню. Дітей я знімаю тільки тоді, коли вони не проти і мають для цього настрій. До речі, це стосується і Адель також. А підлітковий вік, як відомо, дуже чутливий та нижній. Тож мене, наприклад, не дивує, що Діані стало просто нецікаво”, – пояснила Лілія.

Далі вона зазначила, що зі своїм чоловіком Андрієм Диким вони завжди прислухаються до думки дітей та ставляться до них із повагою. Якщо хтось не хоче бути у кадрі, батьки не змушують. Ребрик закликала своїх критиків згадати свої підліткові роки. На завершення посту телезірка вирішила пожартувати та запропонувала на вибір кілька варіантів відповіді – чому вона знову в кадрі одна?

“1. Старші діти няньчать молодшу (про це буде окремий пост). 2. Діти зʼїхали і тепер батьки живуть окремо. 3. Не знайшла, кого з дітей змусити зі мною сфотографуватися”, – написала Лілія Ребрик та запропонувала своїм передплатникам ще свій варіант відповіді.

Нагадаємо, що сім’ю Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди називали найміцнішою та найромантичнішою у шоубізі. Стільки сімейних фотосесій не було, мабуть, у жодній зірковій родині. Кожне свято чи сімейну подію, Ребрик та Дикий обов’язково фіксують на камеру. Єдине, хто може створити їм конкуренцію – це дружина Віктора Павліка, яка майже щомісяця проводить професійні зйомки з дитиною та чоловіком.

Схожі статті

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк влаштувала відверте обговорення колишнього: “На любителя”

Стосунки з колишніми — це завжди непросто. Навіть якщо ви давно ніяк не взаємодієте, минулі образи можуть не дати жити спокійно. Ще гірше, коли є речі чи майно, яким ви досі зв'язані.

“У мене є ще один дім”: суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, куди готовий поїхати з України

Ектор Хіменес-Браво пов'язав своє життя з Україною понад 15 років тому. Але кулінар зізнається, що у світі є ще одна країна, яку він вважає своїм домом та куди завжди готовий поїхати. Це не Колумбія!

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?