“Вперше без Адель”: Лілія Ребрик зізналась, чому залишила новонароджену доньку – чекала на це 2 тижні

У день народження третьої дочки 15 березня 2024 року у Лілії Ребрик були зовсім інші плани. І лише через 2 тижні телезірка змогла їх здійснити.

Два тижні тому у родині телеведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого з’явилася третя дочка, яку назвали красивим ім’ям Аделіна. Зіркова мама з головою поринула у материнство, про що докладно розповідає у Instagram.

Так напередодні зірка поділилася новою історією. Як виявилося, у день народження Адель у Ребрик були зовсім інші плани. Лише за два тижні знаменитості вдалося їх здійснити. У коментарі у “сториз” Лілія розповіла, що на 15 березня у неї був запланований похід у салон краси, але натомість вона вирушила до пологового будинку. Лише згодом Ребрик вдалося вирватися з дому.

Лілія Ребрик зізналась, заради чого залишила новонароджену доньку
Лілія Ребрик зізналась, заради чого залишила новонароджену доньку

“У мене сьогодні перша вилазка без Адель”, – повідомила Лілія, керуючи автомобілем.

У коментарі знаменитість зізналася, що відчуває відповідальність і має встигнути між годуваннями.

“Запланувала, так би мовити, експрес-варіант фарбування волосся”.

Вже за короткий час Ребрик похвалилася результатом. На відео знаменитість постала з вельми незвичайним відтінком. На цей раз стиліст пофарбував волосся багатодітної мами в ніжний рожевий колір. І хоча шквальний вітер, що обрушився на Київ, перешкодив продемонструвати відтінок у всій красі, результатом роботи майстра зірка залишилася задоволеною.

Сподобалося перетворення і шанувальникам Ребрика. Її буквально обсипали компліментами.

“Ви така чарівна, Лілічко, красивий який колір волосся – він Вам дуже личить!”, “Красуня, наша. Талантище! Щасти тобі і твоїй  родині!”, “Яка краса! Цей колір волосся вам дуже пасує!”,- писали у коментарях.

А що ви скажете щодо нового образу Лілії Ребрик?

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?