Рубрики: Новини
26.07.2024 10:01

Олег Винник розірвав багаторічні стосунки та поставив крапку: дружина прийняла це, не коментуючи

Стало відомо, що Олег Винник поставив крапку у багаторічних стосунках. Його дружина Таїсія Сватко прийняла це рішення, не коментуючи. Деталі в матеріалі.
Поділитися

Кар’єра Олега Винника довгий час вважалася в Україні феноменальною. Співаку вдалося у надзвичайно короткі строки зійти на Олімп українського шоу-бізнесу. Зокрема, Оля Полякова якось говорила, що вперше побачивши артиста, хоча і розуміла його неймовірні перспективи, але навіть не думала, що його успіх буде настільки блискавичним.

Сергій Кузін вже відкрито говорив про те, що нібито у Олега нічого не вийде і програв. Зараз радіоведучий впевнений, що цьому тріумфу Олег завдячує своєму продюсеру та хрещеному батьку Олександру Горбенко, який тоді взявся його просувати.

Олег Винник розповів про свої стосунки з Олександром Горбенком

Олег Винник розповів про свої стосунки з Олександром Горбенком

Але для співака ця епоха насправді закінчилася. Минулого року стало відомо, що Олег Винник та Олександр більше не співпрацюють. За неофіційною версією, причиною став святковий образ життя артиста.

Чоловіки не розповідають про те, що саме між ними сталося. Однак, Олександр Горбенко навіть не віддав артисту його особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Також подейкують, що ведеться боротьба за право на виконання пісні.

Олег Винник залишився повністю без команди. Минулого року він зізнався, що дуже хоче повернутися на сцену, але це буде займати час, так як йому необхідно набрати нових людей та налаштувати усю систему самостійно.

З Олександром Горбенко вони не тільки розірвали контракт, але сильно посварилися. Хоча чоловіків об’єднує багаторічна дружба, зараз вони не спілкуються. А продюсер навіть дозволив собі посміятися з повелителя вовчиць публічно та опублікував у блозі Винника пародію на Олега. Це дуже не сподобалося шанувальникам співака, через що Горбенко швидко видалив даний ролик. Втім, стає зрозуміло, що примирення навряд відбудеться.

Тим паче, що Олег продовжує перебувати в Берліні, де жив багато років.