Рубрики: Новини
28.07.2024 14:59

Онука Софії Ротару не стала покладатися на коханого-мільярдера та відкрила свій бізнес: чим займається Соня?

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко не стала покладатися на свого нового коханого-мільярдера та відкрила свій бізнес. Чим на даний момент вона займається?
Поділитися

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко більше п’яти років проживає в Сполучених Штатах Америки. За цей час вона встигла налагодити там зв’язки, знайти друзів, кохання, стати частиною Нью-Йорку. Раніше вона регулярно приїжджала до України, зокрема на Різдво.

Але після 2022-го ці поїздки стали для неї неможливими. Окрім того, вона розійшлася зі своїм коханим Денисом Жадановим і знайшла любов в особі спадкоємця мільярдів. Але судячи з усього, на нового обранця вона також надто не покладається.

Онучка Софії Ротару показала, яким бізнесом займається

Онучка Софії Ротару показала, яким бізнесом займається

Як відомо, дівчина заробляла гроші за допомогою моделінгу і поєднувала роботу з навчанням на дизайнера. Втім, зараз вона ще й зайнялася бізнесом. Соня Євдокименко з головою пірнула у світ краси, і почала продавати гуаші-метедики.

Зокрема, вона надіслала приклад продукту багатьом представникам свого оточення, а на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram показала, як вони виглядають та який лист супроводжував продукт.

Онучка Софії Ротару показала, яким бізнесом займається

Нагадуємо, що за останніми даними обидва онуки Софії Ротару перебувають за кордоном. Соня Євдокименко проживає в Сполучених Штатах Америки, а Анатолій Євдокименко мешкає в Європі, постійно змінюючи своє місцеположення. Онук зірки намагається підкорювати музичну індустрію, але поки що не може вийти на хороші позиції.

Окрім того, з’являлися плітки, нібито Руслан Євдокименко також переїхав за кордон. А Софія Михайлівна взагалі придбала нерухомість в Італії. На цей рахунок ніяких підтверджень немає. Лайма Вайкуле заявила, що Софія Ротару не покидала Україну. Сестра артистки Ауріка Ротару не стала заперечувати, що її син таки зміг виїхати з України. Окрім того, вона повідомила, що зв’язок з родиною родички підтримує.