Рубрики: Новини
30.07.2024 15:30

70-річна Алла Кудлай розкрила секрет своєї молодості: косметологи і пластика тут ні до чого, справа у ластах

23 липня 2024 року Народній артистці України Аллі Кудлай виповнилося 70 років. Коли співачка з'явилася в кадрі, багато хто був приголомшений її зовнішнім виглядом. У чому секрет іі молодості?
Поділитися

Цими днями народній артистці України Аллі Кудлай відзначали 70-річний ювілей. У зв’язку з важливою датою співачку запрошували на різні програми, де вона розповідала про свою творчість та людей, які відіграли важливу роль у її житті. Проте шанувальників та гостей у студії програми Олексія Суханова “Говорити вся країна з Олексієм Сухановим” найбільше цікавило одне питання – як знаменитості вдалося зберегти себе у такій чудовій формі?

Алла Кудлай розкрила головний секрет своєї молодості

Це питання завів Аллі Кудлай відомий стиліст Єгор Андрюшин, який нещодавно перетворив зірку до невпізнання. Візажист зазначив, що у свої 70 років  відома співачка виглядає зовні “нереально круто” і поцікавився, які косметологічні процедури та маніпуляції вона проводить зі своїм обличчям. Чи це “нереальна генетика”? А може спорт чи медитації?

Алла Кудлай розкрила головний секрет своєї молодості

Алла була трохи збентежена, почувши це питання від молодого стиліста і знизавши плечима відповіла, що можливо це пов’язано з її регулярними заняттями плаванням у Дніпрі з ластами. Далі у студії програми показали сюжет, де артистка розповідає про своє незвичайне захоплення.

Алла Кудлай розкрила головний секрет своєї молодості

Нагадаємо, що напередодні ювілею Народна артистка України Алла Кудлай погодилася взяти участь в авантюрному експерименті та довірилася популярному молодому візажисту та стилісту Єгору Андрюшину, який запропонував знаменитості незвичайний образ із незвичайним макіяжем та блакитною перукою.

Після того, як на перших кадрах співачка з’являється абсолютно без косметики, мережа вибухнула від коментарів. Багато хто відзначив, що 70-річна Алла Кудлай виглядає набагато крутіше за своїх молодих зіркових колег. До того ж усі вже знають, що зірка не користується послугами косметологів і не проводить цілими днями в салонах. Вся справа у її регулярних заняттях плаванням у ластах.

А що ви скажете з цього приводу?