Рубрики: Новини
30.07.2024 17:03

Бачив би провідник УЗ: 39-річна співачка Тіна Кароль показала, що витворяє на полицях у вагоні купе

Знаменита 39-річна співачка Тіна Кароль досягла неабиякого результату займаючись різними гімнастичними вправами. Вона показала, як тепер виглядає її фігура.
Поділитися

Українська співачка та авторка пісень Тіна Кароль показала, що витворяє на полицях у вагоні купе під час своїх подорожей із міста в місто. Було б дуже смішно, якби в цей момент її “застукав” провідник “Укрзалізниці”. Тіна Кароль, як справжня гімнастка, а полиці для відпочинку подорожуючих використала, як інвентар для вправ у спортивній залі. І хто б міг подумати, що десь там у сусідньому викупленому купе їде одна з найвідоміших зірок України, яка вилазить на полиці і робить між ними різні гімнастичні вправи.

Перше, чим займається зірка в такому одиночному купе, так це підтягуванням, розтяжкою для ніг, зміцненням і підтримуванням свого пресу на животику. З останнього — нині у Тіни Кароль дуже гарний м`язистий животик. А от з самого початку її кар’єри у неї був невеличкий “животик-пузіко”, який вона ніколи не приховувала. Навпаки, навіть відкрито показувала його під час зйомок у кліпах. Так було в одному з найвідоміших і найстаріших її кліпів, а саме до пісні “Пупсик”.

Тіна Кароль показала, чим займається в купе Укрзалізниці

Нині співачка явно пишається собою, своїм тілом і тим, що вона активно займається спортом і може підтримувати свою фігуру на “висоті”. Світлини того, як вона робить вправи у купе вагону вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram. Фізичні вправи зіркова співачка робила у чорних облягаючих лосинах і короткому чорному топі. Це надало можливість всім оцінити теперішній дуже крутий стан фігури Тіни Кароль.

З відео також помітно, що знаменитість прокидається досить рано і змушена шукати і віднаходити час для занять спортом. Імовірніше всього, тому і робить це у вагоні купе під час своїх поїздок, бо на звичайний спортзал часу вистачає не завжди. А вправи необхідно робити кожен день!