“Життя, як зебра”: обережно, Джейсон Стейтем, Тіна Кароль йде за статусом королеви пацанських цитат

Яким ви сприймаєте своє життя? Яскравим чи чорно-білим? Якимось об'єктом чи абстракцією? 39-річна Тіна Кароль розповіла та навіть продемонструвала, яким бачить власний життєвий шлях.

Важко переоцінити талант знаменитої Тіни Кароль. За свою кар’єру, яка триває понад 20 років, співачка написала музику та слова для десятків пісень, а ще більше композицій зірка виконала особисто своїм унікальним голосом. Слухати Тіну Кароль наживо — це справжнє задоволення. Зараз у співачки дуже багато проєктів, але у своєму насиченому графіку вона знаходить місце для виступів перед шанувальниками.

Нещодавно зірка відвідала акустичний концерт The Hardkiss, де разом з Юлією Саніною вони виконали пісню “Вільна”. А восени на фанатів чекає великий концертний тур Тіни Кароль українськими містами. Зараз зірка розвиває проєкт “Дім Звукозапису”, де разом із відомими артистами дає нове звучання несправедливо забутим українським пісням, та активно ділиться своїм насиченим життям та думками з підписниками.

Пости Тіни завжди цікаві, а підписи до них часто надзвичайно влучні. Хоча трапляються й такі, що нагадують про часи, коли всі ми шукали красиві слова для статусу в соціальних мережах. З часом різноманітні цитати почали більше смішити, ніж вражати геніальністю, тому їх жартівливі варіації почали приписувати англійському актору Джейсону Стейтему, який став символом пацанських цитат суто через зовнішність та загадковість.

Тіна Кароль розповіла, яким бачить своє життя
Тіна Кароль розповіла, яким бачить своє життя

Тіна ж навпаки вражає своєю красою, елегантністю та сучасним стилем. Хоча слова про “життя — це зебра” вона явно дістала десь із середини 00-х. Можливо, ніхто не казав ще цю фразу, йдучи по розмітці у вигляді зебри? Але щоб слова заграли дійсно новими барвами, наступного разу варто рухатися по пішохідному переходу верхом на зебрі.

І хоча з аналогією про зебру з багатьох причин можна посперечатися, але іншій частині допису Тіни варто слідувати кожному — залишайтеся вірними собі. Саме цьому принципу Кароль слідує усе своє життя. Співачка залишається собою у радісних та складних ситуаціях, у житті та творчості. Тому шанувальники обожнюють дивитися на Тіну на концертах, шоу чи просто в мережі, коли вона займається йогою з Дашею Квітковою.

Тіна Кароль розповіла, яким бачить своє життя
Тіна Кароль розповіла, яким бачить своє життя

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.