Рубрики: Новини
30.07.2024 21:09

Разом з Могилевською підставив Руслану та розізлив Ігоря Кондратюка: шлях Віталія Козловського до слави

Коли зірка стає популярною, обов'язково хтось прагне присвоїти собі її успіх. Спіткала така ситуація і Віталія Козловського. Але, може, невдоволення Ігоря Кондратюка та Руслани були справедливими?
Поділитися

Віталій Козловський горів бажанням потрапити на телебачення та співати на сцені ще з дитинства. Це була не просто далека мрія, а неймовірне бажання, яке майбутній артист проявляв щоденно. Ще в дитсадку Віталій переспівував композиції улюблених гуртів.

Пізніше Козловський мріяв потрапити на дитячі музичні шоу, але його мріям не судилося здійснитися. І навіть плани зв’язати себе з творчістю в останній момент змінилися, тому хлопець замість вокалу, хореографії чи театральної майстерності обрав журналістику.

Але бажання потрапити на велику сцену не вщухало. Тому в університеті він виступав у професійному хорі. Також артист потрапив у балет “Життя”, який працював з Русланою. Завдяки своїм талантам Віталій майже одразу отримав змогу танцювати на концертах.

Віталій Козловський виступає разом з Русланою на сцені у складі її балету

В цей же період Козловський виграв “Караоке на Майдані” у Львові. А невдовзі хлопцеві випала змога ще раз взяти участь в шоу, але уже в Києві, де він знову здобув перемогу. Завдяки цьому Віталій одразу ж відправився на “Шанс”, де його чекав перший конфлікт.

Річ у тому, що Козловському зателефонувала Руслана, у якої в той момент був концерт, поставивши ультиматум: або він негайно їде до неї, або нехай будує кар’єру артиста, але дорога до її балету відтоді для нього буде закритою.

Тоді Руслані навіть зателефонувала Могилевська, просячи дати хлопцю шанс. Віталій зізнається, що у той момент у нього всередині все обірвалося та він аж забув про виступ. Однак пізніше виявилося, що все це для нього розіграли, що нагнати драматургію, а насправді ніякого ультиматуму Руслана не ставила.

Віталій Козловський під час розмови з Русланою на проєкті Шанс

Але якщо та ситуація була зрежисованою, то конфлікт з Ігорем Кондратюком — ні. Він розпочався понад 10 років тому та триває й досі. Хоча багато хто негативною стороною намагався виставити продюсера, але помилку допустив саме Віталій.

Причиною багатомільйонного боргу Козловського став розрив контракту з Кондратюком. Продюсер, звісно ж, не покарав співака саме за таке рішення. Але згідно договорю Віталію не дозволялося виконувати хіти, створені у співпраці з Ігорем. Цю умову Козловський порушив, через що був змушений виплачувати Кондратюку борг.

Віталій виправдовується, що на момент початку своєї кар’єри все робив на тотальній довірі, тому підписував усе, що йому давали просто “задля формальності”, бо завжди обіцяли, що розібратися можна по-людськи. Це можна зрозуміти та повірити у “підступного продюсера”. Але також, мабуть, варто було читати контракт. Принаймні під час його розриву.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк. Світлини зроблені до Всесвітнього дня вишиванки