Дружина Анатолія Анатоліча не зупинилася на трьох і стала мамою ще раз: тато хлопчика – Віталій Козловський

Доля поєднала їхні сім'ї на все життя, і дружина Анатолія Анатолича цьому безмежно рада. Юла стала хрещеною мамою для сіна Віталія Козловського.

Днями співак Віталій Козловський, який проходить службу у лавах Національного президентського оркестру Міністерства оборони України, оприлюднив фотографії з хрестин свого первістка – сина на ім’я Оскар. Чотири покоління його родини зібралися на таїнстві хрещення у Михайлівському Золотоверхому монастирі у Києві. Усі були щасливі зібратися разом.

Дружина Анатолія Анатоліча хрещеною мамою сина Віталія Козловського
Дружина Анатолія Анатоліча хрещеною мамою сина Віталія Козловського

Особливо була рада дружина популярного ведучого Анатолія Анатолича – відома українська піарниця Юлія Бойко, більш відома як Юла. Мама трьох дітей стала хрещеною для маленького сина Віталія Козловського. Хрещеним батьком обрали музичного продюсера Андрія Ігнатченка.

Після хрещення маленького Оскара Юла прокоментувала важливу для неї подію та зазначила, що для неї велика честь стати хрещеною мамою первістка Козловського, який, на її думку, росте справжнім красенем.

“Доля поєднала наші сім’ї на все життя, і я цьому нескінченно рада”, – написала дружина Анатолія Анатолича.

Окремо Юла наголосила на кардинальних змінах Віталія Козловського, який дуже змінився і став дуже дбайливим батьком. Протягом усієї церемонії артист не відводив погляду від сина, а потім виконав на його честь особливу пісню.

“Такого, який він зараз, я не знала раніше – цінності змінили свій вектор! … Це було дуже тремтливо”,- написала Юла.

Нагадаємо, що напередодні відомий український ведучий Анатолій Анатоліч став хрещеним батьком для третьої доньки своєї колеги – ведучої Лілії Ребрик.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.