Козловський зізнався, як ставиться до одруження і поповнення: “Підписав документ із путівкою у невідомість”

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський вперше розповів, як змінилося його життя після одруження та народження первістка. Чи щасливий зірка?

Декілька місяців тому стало відомо, що Віталій Козловський одружився. Про це зірка розповів в прямому ефірі ранкового шоу, після чого показав обручку на безіменному пальці. Ми вже тоді заговорили про те, що нарешті співак побрався зі своєю піарницею, з якою крутив роман багато років. Про їхній зв’язок свого часу заговорила ще колишня наречена зірки, яка заявляла, що він покинув її заради піарниці.

Віталій Козловський розповів, як змінилося його життя після одруження і поповнення

Віталій Козловський показав свою маму, яка живе за кордоном
Віталій Козловський розповів, як змінилося його життя після одруження і поповнення

На рахунок змін в особистому житті Віталій Козловський був небагатослівний, хоча зазвичай вельми відкритий зі своєю аудиторією. Інтриги не вийшло, адже незабаром Богдан Беспалов заявив, що виявляється Юлія Бакуменко, дружина Віталія Козловського ще й вагітна. І дійсно, через деякий час новоспечена дружина артиста народила.

Можна сказати, що за ці 2 роки життя Віталія Козловського змінилося надзвичайним чином: починаючи з військової професії, і закінчуючи статусом сім’янина. І лише нещодавно він розповів сам, як ставиться до такого роду трансформації, і що відчуває.

“Як в мене за рік змінилося життя… Інші цінності, погляди, пріоритети. Перш за все тепер – моя дитина, мій синочок, моя дружина, моя родина. А рівно рік назад у цей день я сидів і підписував документ з путівкою в невідомість… (і жах). Не забуваймо, в який час живемо. Цінуймо кожну мить, проведену з рідними. Дякую, що поруч”, – написав Козловський.

Примітно, що не так давно Оскара Козловського ще й похрестили, а отже у хлопчика з’явилися рідні люди, які також про нього опікуються, і готові його захищати, поки тато знаходиться далеко.

Нагадуємо, що раніше Ірина Білик розповідала про те, як Віталій Козловський просив її подбати про його сім’ю, адже думав, що не повернеться.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.