Рубрики: Новини
31.07.2024 21:55

Колишня наречена Віталія Козловського розповіла про свій найдорожчий подарунок: отримала від одруженого

Колишня наречена Віталія Козловського розповіла про незвичайні стосунки з одруженим чоловіком, а також про подарунок від нього, який став найдорожчим її житті.
Поділитися

Колись Раміна прославилася як наречена Віталія Козловського. Преса одразу розтиражувалп їхню скандальну історію кохання: пара спочатку розповідала про свою любов, а пізніше мала серйозний конфлікт, який переріс у протистояння.

Зокрема, журналістка звинувачувала виконавця у тому, що він нібито використав її для зближення з своєю концертної директоркою. Віталій же запевняв, що його колишня наречена не була йому вірна. Через багато років обидва зізналася у тому, що їхня історія заручин була усього лиш піаром, а насправді вони були друзями. Віталій Козловський погодився допомогти журналістці стати відомою.

Раміна Есхакзай розповіла про найдорожчий подарунок у своєму житті

Раміна Есхакзай розповіла про найдорожчий подарунок у своєму житті

Зараз її ім’я дійсно знають абсолютно всі. І героїня нашої статті не тільки бере інтерв’ю, але й активно їх дає. Зокрема, нещодавно вона дала ексклюзивний коментар на рахунок найдорожчого подарунку, який отримувала у своєму житті. І звичайно він був не від колишнього нареченого.

Виявляється, Арміна отримала цілий автомобіль. І до того ж подарував їй його одружений залицяльник.

“У мене була моя перша машина, я тоді знімалася в рекламі, масовці і хотіла заможного життя. У нас з тим чоловіком нічого не було, просто був момент симпатії. Я сказала, що хочу нову машину, а він запитав яку. Я сказала, що “давай я продам свою машину, ти докладеш гроші”. І він мені подарував авто”, – пригадала знаменитість.

За словами знаменитості, між ними нічого не було. Пізніше вона дізналася, що чоловік був одружений, а його подарунок насправді для нього не був вже таким коштовним, адже залицяльник був буквально мільйонером, який заради таких презентів гроші не рахував.

Нагадуємо, півроку тому Віталій Козловський одружився, а ще через декілька місяців став батьком. Чутки про його роман з концертної директоркою підтвердилося, адже саме вона стала його благовірною.