“Я тримав в руках кулю, яку дістали з мозку дитини”: Віталій Козловський вразив кадрами з дитячої лікарні

Віталій Козловський поділився враженнями від візиту до дитячої лікарні Охматдит, де зараз одужують діти, які постраждали через війну в Україні.

Відомий український співак Віталій Козловський не став тікати з України під час війни і увесь цей період знаходився в Києві. Він так само, як і його знамениті колеги, активно ділиться зі світом кадрами, які були зроблені під час військових дій, закликає боротися проти рашизму і намагається достукатися до тих, хто вірить пропаганді.

Віталій Козловський
Віталій Козловський вразив кадрами з дитячої лікарні

Віталій Козловський вразив кадрами з дитячої лікарні

Як відомо, дитяча лікарня Охматдит у мирні часи спеціалізувалася на онкозахворюваннях, але коли росія розв’язала кровопролитну війну проти України, двері закладу відкрилися для усіх діток, які якось постраждали від дій окупантів.

Зокрема, туди поступають дуже важкі пацієнти, з якими можуть впоратися висококласні спеціалісти, що працюють в даній лікарні. На жаль, не усіх вдається врятувати, але ангели у білих халатах роблять все можливе, щоб дати можливість дітлахам прожити довге та щасливе життя. Зокрема на даний момент там працюють спеціалісти з Ізраілю.

Віталій Козловський наніс візит маленьким пацієнтам Охматдиту, а також поділився історією про дівчинку, яка отримала кулю у мозок, але хірурги її врятували і навіть дали співаку потримати цю кулю руках.

Співак закликає підтримати клініку усім можливим, а також заявив, що він відвідає дітлахів в Охматдиті ще не один раз, а його підписники зможуть насолодитися фотографіями Віталія разом з пацієнтами.

Музикант виступив для своїх маленьких глядачів, а також поділився враженнями від візиту.

Схожі статті