Рубрики: Новини
02.08.2024 23:18

(Не)здоровий спосіб життя: Ксенія Мішина розповіла, як шкідливі звички допомагали їй заводити знайомства

Сьогодні практично звідусіль можна почути про здоровий спосіб життя. Але Ксенія Мішина вирішила розповісти, що саме завдяки його відсутності можна зустріти класних людей.
Поділитися

Якби хтось складав умовний список 10 найспортивніших зірок України, то в нього точно потрапила б Ксенія Мішина. Можливо, навіть зайняла б перше місце. Фізична підготовка відомої акторки та ведучої настільки прекрасна, що іноді здається, наче вона знайшла унікальний рецепт краси, але в жодному разі не хоче ним ділитися з іншими.

Насправді секрет простий та складний одночасно: правильне харчування, здоровий сон, спорт, позитивні емоції та догляд за здоров’ям. Та цих правил дівчина дотримувалася не завжди. Вона поступово відмовлялася від певних продуктів, серед яких м’ясо та спиртне. Цікаво, що саме завдяки останньому вона познайомилася зі співачкою KICHILA.

Ксенія Мішина розповіла про свої шкідливі звички та увагу до здоров’я

Але в жодному разі не потрібно застосовувати аналогічний підхід для знайомства. Багато людей об’єдналися саме завдяки спорту та здоровому способу життя, тому краще брати користь від такого підходу. Його зараз і дотримується Ксенія. Але обов’язково проходьте обстеження перед схудненням та тренуваннями для набору м’язової маси.

Мішина зазначає, що вона не лише проходила медобстеження перед схудненням, а також регулярно їх повторює. Це важливо для того, щоб контролювати власне здоров’я. Але від емоційного стану теж залежить дуже багато. Ксенія зазначає, що нею рухає вперед цікавість до життя. При цьому кожен з нас творить його самостійно.

Ксенія Мішина поділилася головними принципами, яких дотримується у своєму житті

Акторка не вірить ні в долю, ні в прикмети. Тому те, на що людина себе “програмує”, й буде відбуватися у житті. Для щастя важливо пропрацювати тягар минулого та вибудовувати позитивну карму. Мішина вважає, що кожна людина відповідальна за своє майбутнє, тому, роблячи будь-яку дію, варто пам’ятати про наслідки.