“Доступне кожному”: в поїздках між Києвом, Нью-Йорком і Лондоном Ксенія Мішина розповіла про гарне життя

Вважаєте красиве та дороге життя таким, яке характерне лише еліті? Ксенія Мішина після Нью-Йорку, Лондону, та Лос-Анджелесу зрозуміла, що насправді воно доступне кожному з нас. Секрет неочевидний.

Ксенія Мішина — дуже красива дівчина з не менш красивим життям, фрагментами з якого вона активно ділиться зі своїми шанувальниками. Майже кожному хотілося б отримувати враження, якими себе оточує відома акторка та телеведуча. І насправді Ксенія вважає, що досягнути цього не так складно, як може здаватися. Мішина впевнена, що жити тут і зараз — мистецтво. Але таке мистецтво доступне кожному з нас, головне про нього не забувати.

Лондон, Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Київ — це просто міста. Так, кожне з них прекрасне, але зовсім не вони впливають на нашу задоволеність життям. Саме вміння насолоджуватися кожним моментом, бачити його красу та глибину є запорукою щастя. Кожна наша дія, кожен наш вибір має значення. Навіть настрій! Наші емоції можна вважати нотами, з яких зрештою складається музика нашого життя. Буде вона бадьорою чи сумною? Залежить від нас.

Ксенія Мішина розповіла про мистецтво жити тут та зараз
Ксенія Мішина розповіла про мистецтво жити тут та зараз

Та не варто думати, що життя Ксенії повністю безхмарне. Так, дівчина випромінює радість, демонструє щастя. Але в її житті бували складні моменти, які довелося долати. Але завдяки своєму сину Платону вона відчувала, що здатна впоратися з усім. Хлопчик завжди дарує зірковій мамі радість, а іноді навіть дивує раптовою зміною іміджу без узгодження з нею. Платон подорослішав майже непомітно не лише для підписників, а й для самої Ксенії.

А у квітні цього року у Мішиної з’явився ще один “син” — цуценя мальтипу, яке за пів року помітно підросло. Собачка є справжньою потіхою для акторки. Вона завжди дуже активна, весела, хоче гратися, а її мила та часто смішна мордочка змушує посміхатися. Радує Одін також Платона, якому Ксенія і зробила такий приємний сюрприз. А зараз для сина акторка шукає хорошого викладача або якісну школу, щоб хлопчик міг вивчати шахи.

Ксенія Мішина розповіла про життя двох своїх синів
Ксенія Мішина розповіла про життя двох своїх синів

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.