Рубрики: Новини
03.08.2024 10:53

Він повернувся, але не в Україну: Потап у футболці відомого футбольного клубу більше не цікавий підписникам

Популярність — наче дощ: ви можете його бачити, відчувати, бути ним оточеним, але не втримати його. Схоже, у житті та музичній кар'єрі Потапа поступово настає засуха.
Поділитися

Олексій Потапенко тривалий час був об’єктом критики. Як шанувальники, так і нейтральні користувачі досить різко висловлювалися про його невдалі треки, виїзд за кордон та інші речі, які здавалися аудиторії недоречними чи навіть неприпустимими. Син Олексія Андрій раніше зазначав, що співаку байдуже на хейт, він його просто ігнорує. Але за хейт завжди можна сприйняти об’єктивну критику. І відсутність реакції на неї неприпустима.

Ігноруючи доречні зауваження, артист обов’язково почне втрачати аудиторію, аж доки не залишиться без неї зовсім. Схоже, це спіткало Потапа, який похвалився перед підписниками своїм поверненням. Щоправда, повернувся артист не до України, а в Барселону.

Потап у спортивній футболці повідомив про своє повернення до Барселони

Можливо, аналогічна світлина з Києва викликала б жвавішу реакцію та дещо повернула цікавість до Потапа. Але наразі він отримав усього 14 коментарів та менше тисячі лайків. Це показники рівня блогера-початківця, а не одного з найвідоміших українських продюсерів. Навіть колеги Олексія не залишили в коментарях й маленького емодзі.

Найвищу активність за останній час викликав випущений артистом трек “Вибач”. Кліп до пісні переглянули 150 тисяч разів. Непоганий результат, якщо відео тільки вийшло, але на платформі YouTube воно доступне вже понад тиждень.

Але якщо з творчістю та популярністю у співака все далеко від ідеалу, то в особистому житті Потапа все краще. Чутки про розлучення залишилися просто чутками. Хоча часто із дружиною Настею Каменських вони знаходяться у різних куточках світу, пара завжди підтримує одне одного та знаходить способи проявити ніжність.

Олексій Потапенко та Настя Каменських показали підтримку одне одного на відстані

Наприклад, нещодавно NK привітала чоловіка з виходом нової пісні. А Потап, навіть не знаходячись поруч, захотів зробити коханій приємне та подарував Насті квіти, замовивши розкішний букет у службі доставлення.